Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očekuju nas u 1/4F

Francuzi: Nama SP počinje tek s utakmicom protiv Hrvatske!

Didier Dinart
Reuters/Pixsell
21.01.2013.
u 08:59

- Hrvatska nam neće oprostiti pogreške koje smo ovdje napravili, oni neće imati milosti. Jači su i od Njemačke i od Islanda

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras će u osmini finala SP-a igrati protiv Bjelorusije, a u slučaju pobjede čeka nas stari znanac – Francuska. Hrvatska nije kalkulirala, pobijedila je Španjolsku i odabrala teži put jer nas u četvrtfinalu čeka Francuska, a u eventualnom polufinalu vjerojatno bismo išli na Dansku, ali, kako bi izbornik Goluža rekao, savjest nam je čista. Iako još uvijek nismo prošli Bjelorusiju, francuski rukometaši i mediji već nas vide u četvrtfinalu.

– Tko bi bio tako glup da nije nervozan prije utakmice s Hrvatskom? Tu nervozu moramo iskoristiti na pravi način i pretvoriti je u svoje gorivo. Kao trener morate se pobrinuti da vam se zbog nje ne "odsjeku noge". Postoje stvari koje moramo popraviti, no naša obrana je bolja, jača – uvjeren je Onesta.

Dvoboj s Hrvatskom najavio je i Didier Dinart.

– Hrvati su odlični na ovom turniru, ali to nas ne zanima. Za nas prvenstvo počinje s tom utakmicom i siguran sam da će to biti žestok okršaj, ali i da nam to neće biti posljednja utakmica na ovom SP-u – rekao je Dinart, a Guigou dodao:

– Hrvatska nam neće oprostiti pogreške koje smo ovdje napravili, oni neće imati milosti. Jači su i od Njemačke i od Islanda. Pokazali su jako puno na ovom prvenstvu i budemo li igrali kao protiv Islanda, nećemo proći u polufinale. Nažalost, srećemo se dosta rano u natjecanju.

Komentara 12

TE
Televizor
12:08 21.01.2013.

Ako oni budu igrali kako znaju naša krila neće zabit nijedan gol iz kontri. Za svaki gol ćemo se krvavo namučit, a tad počinje nervoza kod naših igrača, gubljenje lopti i prisjećanje ranijih poraza.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:22 21.01.2013.

Sto je najgore Francuzi se razigraju i najbolji su baš kada igraju protiv Hrvatske, kao i na zadnjim prvenstvima...prošli put su nas izbacili u polufinalu, najgore je što ćemo sad ispasti u četvrtfinalu i nećemo se moći boriti za medalju..

AI
aids
11:53 21.01.2013.

bre..karabatiću jel si se kladio na poraz Francuske.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije