Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snow Queen Trophy

Francuske skijašice na dočeku Nove u Zagrebu

Sandrine Aubert
Dalibor Urukalović/PIXSELL
31.12.2011.
u 13:26

Pripreme za Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2012. pri samom su kraju. Crveni spust je spreman, prošla noć na Sljemenu bila je hladna pa je injektirana voda u snijeg učinila svoje i staza je zaleđena.

Danas i sutra postavljat će se zaštitne ograde i uređivati cilj te će se obavljati završne pripreme kako bi Sljeme već 02. siječnja, dan prije ženske utrke dočekalo spremno najbolje svjetske slalomašice.

Neke od najboljih svjetskih skijašica već danas stižu u Zagreb, pa će tako članice francuske skijaške reprezentacije u hrvatskoj metropoli i dočekati Novu 2012. godinu. Najdužu noć u Zagrebu će tako provesti Nastasia Noens, trenutna članica društva 10 najboljih slalomašica svijeta; Sandrine Aubert, sljemenska Snježna kraljica iz 2010. kao i Tessa Worley, jedna od najboljih veleslalomašica svijeta.

Osmo izdanje Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ na Sljemenu se održava 3. i 5. siječnja 2012. Javna izvlačenja startnih brojeva bit će održana na Trgu bana Jelačića, uz zabavni program za građane.

Startni brojevi za ženski slalom izvlačit će se 2. siječnja u 19:00 sati, a za muški slalom 4. siječnja također u 19:00 sati. Gledatelji će se prije početka izvlačenja zabavljati uz atraktivan nastup plesne skupine Atomic dance factory i Luka Vidović s fragmentima predstave „Cijeli svijet je pozornica“,  bje ovogodišnje slalomske utrke ponovno će biti noćne. Start prve vožnje ženskog slaloma je 3. siječnja u 15:00 sati, a druge vožnje u 18:00 sati. Start prve vožnje muškog slaloma 5. siječnja je u 14:30, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomaša počinje u 17:30 sati.

Ulaznice su u prodaji u odabranim Vip centrima, poslovnicama Generalturista te putem on line sustava www.ulaznice.hr. Cijene su popularne, od 25 do 120 kuna, a uz atraktivne slalomske utrke u cijeni su uključeni prijevoz, koncerti domaćih izvođača na Krumpirištu, zabavne i nagradne igre sponzora, te besplatna hrana i piće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije