Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolji i od barcinog

FOTO Pogledajte Hajdukov kalendar s golišavim ljepoticama

hajduk (1)
Foto: Hajduk
1/13
21.01.2013.
u 20:50

Tiskali smo dvije tisuće primjeraka za članove Hajduka. Uvjeren sam da će interes biti velik – kazao je Artuković.

Dobitna formula odavno je izmišljena, golišave ljepotice i nogomet. S takvom se idejom prije dvije godine, kada je Hajduk slavio stoti rođendan, vodio Martin Artuković, predsjednik Društva prijatelja Hajduka Osijek. Taj je kalendar napravio pravi "boom", sve što je tiskano otišlo je, a da se boja nije ni osušila.

Sada se Artuković vratio prvotnoj ideji, napravio je još kvalitetniji Hajdukov kalendar za 2013. godinu s golišavim ljepoticama, koje su pozirale u Hajdukovim obilježjima. Nedavno su navijači Barcelone iz Lombardije napravili istu stvar, ali ovaj Hajdukov kalendar deset je milja bolji. Naše djevojke su ljepše, što je ta Barcelona spram Hajduka...

Artuković je ideju pretočio u djelo na lokacijama u Osijeku i Vukovaru, ljepotice su iz Osijeka, Vukovara i Primoštena, a kalendar je zahvaljujući donatoru Stipi Kordiću za Društvo prijatelja Hajduka iz Osijeka praktički bio besplatan.

– Tiskali smo dvije tisuće primjeraka za članove Hajduka. Kalendar nije komercijalan. Prije dvije godine naišli smo na dobar odjek, pa smo odlučili sve to ponoviti. Uvjeren sam da će interes biti velik. Ovo je erotizirani kalendar, ali je u granicama dobrog ukusa – kazao je Artuković, koji bi Hajdukovu marketingu bez problema mogao davati poduke.

>>FOTO Pogledajte Hajdukov kalendar za 2013. godinu!

Ključne riječi

Komentara 22

AU
autoritet
22:54 21.01.2013.

Nije loše uopće

DU
Deleted user
23:09 21.01.2013.

Oh, yes!

CA
capto a parva
21:01 21.01.2013.

... jadno ... ka i klub ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije