Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNA ZBOG NAVIJAČA

FK Leotar poručio savezu BiH: Vi kažnjavajte, ali Kosovo je Srbija!

jarinje, kosovo
Reuters/Pixsell
12.04.2013.
u 23:10

- U isto vrijeme na terenima u Federaciji BiH redovan kolorit su ratne zastave BiH, koje nikome ne smetaju i smatraju se državnim simbolima - između ostalog stoji na službenoj stranici kluba.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine kaznio je Leotar iz Trebinja s 2,5 tisuća konvertibilnih maraka jer su navijači kluba izvjesili transparent na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija".

Dogodilo se to na utakmici 19. kola Premijerlige protiv Rudara iz Prijedora koja je odigrana 30. ožujka. Navijači Leotara su na utakmici pjevale "Oj Kosovo, Kosovo" i pokazale navedeni transparent. Savez je to okarakterizirao kao nesportsko ponašanje navijača i odredio kaznu od oko 10 tisuća kuna.

Klub je stao na stranu navijača. Na stranici Leotara te na službenom Facebook profilu kluba nalazi se pjesma "Oj Kosovo, Kosovo" uz poruku "vi kažnjavajte, ali Kosovo je Srbija!".

- U čudnoj zemlji u srcu Balkana, koja nije priznala Kosovo, kao uostalom ni UN, transparent s takvom porukom se smatra politikom. U isto vrijeme na terenima u Federaciji BiH redovan kolorit su ratne zastave BiH, koje nikome ne smetaju i smatraju se državnim simbolima. S ovih 2.500 KM Leotar je mogao da riješi nekoliko gorućih problema - između ostalog stoji na službenoj stranici kluba.

>> 'Još ima prostora za postizanje sporazuma Prištine i Beograda'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije