Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noviteti

Fifa: Tehnologija na gol-liniji koristit će se na SP-u u Brazilu

'FIFA President Sepp Blatter arrives with French actor Gerard Depardieu (L) on the red carpet before the FIFA Ballon d'Or 2012 soccer awards ceremony at the Kongresshaus in Zurich January 7, 2013. RE
Reuters
19.02.2013.
u 14:57

FIFA je odlučila da će se koristiti na Kupu konfederacija 2013. i Svjetskom prvenstvu 2014. godine

Krovna nogometna organizacija Fifa potvrdila je da će uskoro biti uvedena tehnologija na gol-liniji. Premijera bi trebala biti već na Kupu konfederacija koji se ove godine igra u Brazilu.

\"Nakon što je tehnologija gol-linije (GLT) uspješno prošla testiranje na Svjetskom prvenstvu klubova u Japanu, FIFA je odlučila da će se ista koristiti na Kupu konfederacija 2013. i Svjetskom prvenstvu 2014. godine (oba ntjecanja u Brazilu)\", stoji u priopćenju za javnost FIFA-e.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije