Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA ORGANIZACIJA

Fifa istražuje utakmicu Crne Gore i Engleske

Navijači Crna Gora
Reuters/Pixsell
28.03.2013.
u 17:13

- Po meni je padalo svašta: upaljači, kovanice, flomasteri, voda, pa čak i role toaletnog papira. Ali to je čar nogometa - kazao je engleski vratar Joe Hart

Krajnji neukus pokazali su navijači Crne Gore u Podgorici na susretu protiv Engleza. Već smo pisali o njihovoj međusobnoj tučnjavi na tribini u kojoj su korišteni i noževi, a pojavljuju se novi detalji. Naime, kolega Jeremy Wilson iz engleskog The Telegrapha svjedočio je da su na Engleze bacali boce napunjene urinom!?

Pljunuli Ashleya Colea


– Baklje, upaljače, vodu, boce napunjene urinom, pa čak i toaletni papir bacali su crnogorski huligani po našim igračima. Uza sve, na Ashleya Colea su pljunuli – javio je Wilson nakon susreta u kojem su Englezi remizirali (1:1). Na meti su bili još i Wayne Rooney i Steven Gerrard, a najgore je prošao vratar tri lava Joe Hart koji je drugo poluvrijeme bio ispod tribine s najradikalnijim navijačima, skupinom Ultra Crna Gora.

– Svašta je padalo po meni, jednom upaljač, drugi put neki flomaster, sve što su mogli baciti. Čak i nekoliko rola toaletnog papira koje su mi se omotale oko vrata i ramena. No to su stvari koje vas ne mogu ubiti, zar ne? Nije idealno, ali sve je to ljepota nogometa – kaže Hart.

– Slučaj smo otvorili, a još uvijek skupljamo sve izvještaje sa stadiona u Podgorici, posebno suca Jonasa Erikssona. Nije bio samo problem huliganskog ponašanja nego i kompletne organizacije utakmice – poručili su iz Fife.

Savićevićev savez

U posljednjih 19 mjeseci tamošnji je savez, kojim predsjeda Dejan Savićević, poznat po “u usta škrbava” u Zagrebu 1999. godine prije utakmice Jugoslavije i Hrvatske, platio 90 tisuća eura kazni zbog ulaska na teren, baklji, paleža...

>> Crnogorci se brutalno sukobili na stadonu, Englezu razbijena glava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije