Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zeleno svjetlo

Fifa dopustila Kosovu igranje prijateljskih utakmica!

'blatter5_nnn_spo_211111'
''
22.05.2012.
u 16:00

Kosovo je zahtjev za igranje utakmica podnijelo odmah po proglašenju neovisnosti, u veljači 2008. godine, no tada to UN nije dopustio.

Međunarodna nogometna federacija Fifa dala je danas (utorak) zeleno svjetlo najboljoj selekciji Kosova da igra prijateljske utakmice sa zemljama članicama Fife! U priopćenju Fife navodi se da je to odlučeno na sastanku Izvršnog odbora te organizacije.

Fifa i Uefa su s Kosova dobile zahtjeve za odobrenje prijateljskih utakmica neposredno nakon što je ta država proglasila nezavisnost od Srbije u veljači 2008. godine. Međutim, Kosovo nije dobilo pozitivan odgovor jer to nisu dopuštali Ujedinjeni narodi (UN).

Ključne riječi

Komentara 13

PI
pinichi
16:32 22.05.2012.

Mora da se za ovo osobno založio Tomislav Nikolić.

C5
c54t21q2
17:38 22.05.2012.

Ovo je ujedno i prilika za nase klubove a posebno Dinamo kao i za repku da budu medju prvima koji bi trebali odigrati utakmice sa kosovskim klubovima ili reprezentacijom i time produblje prijateljstvo izmedju nasa dva naroda. Mamicu iskoristi prilikuku a mozda ponovo neki kosovar zaigra u Dinamu.

KR
Kristë
16:06 22.05.2012.

Napokon su shvatili da Kosovo je dio Europe, normalno Država. Sretno Kosovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije