Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA U MIROVINI

Ferguson: Nikad nisam ovoliko spavao, supruga gleda jesam li živ

Ferguson (1)
Press Association/PIXSELL
17.05.2013.
u 11:10

Nakon što je godinama dolazio na Old Trafford prije sedam sati ujutro, Ferguson je konačno dobio vremena za zasluženi odmor

Bivši trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson otkrio je što je prvo napravio nakon što je s crvenim vragovima proslavio 13., posljednju titulu i otišao u zasluženu mirovinu.

- U ponedjeljak navečer nakon parade po gradu došao sam kući i spavao sam deset sati. Mislim da sam prvi put u životu toliko odspavao. Bio sam preumoran, gotov... Cahty (supruga, op. a.) ušla je sutra ujutro u sobu i mislim da je provjeravala jesam li živ - rekao je Ferguson.

Škotski strateg tijekom svog angažmana u Unitedu bio je poznat po velikoj radnoj etici i dolascima na posao prije sedam sati ujutro. Sad može spavati do mile volje...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije