Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treneri o incidentu

Ferguson: Mancini se stalno žalio sucu; Mancini: Zaboravimo sve

Red Bull Street Style
Foto: Red Bull
1/2
01.05.2012.
u 09:06

Dva trenera zamalo su se potukla u 76. minuti utakmice između Manchester Cityja i Uniteda

U 76. minuti jučerašnje utakmice, uz rub terena, posvađali su se Sir Alex Ferguson i Roberto Mancini. Jedan drugome dobacivali su nešto, a onda su se zamalo i fizički obračunali. Veći incident spriječio je četvrti sudac.

- Pritiskao je Mancini suca čitavu utakmicu. Čim sam ja poželio nešto reći, opet se ubacio. Stalno se žali na suce, cijeli je tjedan govorio o sucima. Ovaj put valjda neće imati razloga za to - rekao je Ferguson o incidentu.

Roberto Mancini odmah je odgovorio.

- A on? On se kao ne žali na suce!? Znam da mi je nešto dobacio, a ja sam mu odmah uzvratio i tada je zaiskrilo. Međutim, to je normalno, ipak su bile povišene tenzije zbog važnosti susreta. Sada je to nebitno, ja sam već zaboravio na to - rekao je Talijan.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
09:12 01.05.2012.

Mancini je već zaboravil jer misli na slijedeću tekmu i kak osvojit nsalov. Siroti Fergi bu pak ovu tekmu još dugo sanjal >;-))

LT
lini tovar
09:54 01.05.2012.

pa normalno da ce se zalit kad svaki put kad united nema povoljan rezultat sudac produzi bar 5 min (iako je ovo bilo prije toga, ali svejedno)...svak, al bas svaki put...svi vole s*at kako barcelonu guraju suci, a ove niko ne spoinje...ko malo bolje prati eng ligu za o cemu prican

DU
Deleted user
08:50 02.05.2012.

Sir Alex se stalno žali na sudce, a nema favoriziranijih od Uniteda! City ih je nadigrao, ali još može izgubiti naslov, jer Newcastleu u gostima (za Europu) nije baš sto posto prolazno. Bumo videli. P.S. I čini mi se da Manciniju / Cityju, ETIHADu, baš fali jedan Modrić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije