Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 23 polufinala ispao

Federer: Na poraze nisam baš navikao

Roger Federer
Reuters
01.07.2010.
u 17:00

U prvom kolu veteranskog turnira, u igri parova, Goran Ivanišević i Pioline izgubili od Amerikanaca Johnsona i Palmera.

Roger Federer dugo se nije našao u ovakvoj situaciji, "zaslugom" Tomasa Berdycha nikad mu srpanjski odmor nije počeo ranije. Zasjenio je Čeh u wimbledonskom četvrtfinalu Rogerovo tenisko savršenstvo i to njegovom dvorištu.

– Nisam navikao tako rano gubiti, već u četvrtfinalu Grand Slama – rekao je Federer nakon niza od čak 23 uzastopna polufinala na Grand Slamovima, od Wimbledona 2004.

Ponudio je bezbroj isprika za poraz, izjava kojima sigurno nije stekao nove obožavatelje.

- Osjećao sam laganu bol u koljenu, već nekoliko dana imam problema s leđima, nisam mogao igrati najbolje što mogu – nizao je opravdanja sad već treći tenisač svijeta, jer će ga na ATP listi prestići Đoković.

- Sada se najprije želim dobro odmoriti. Dva tjedna ljetovanja i onda treninzi i povratak na američku turneju. Mogu li ponovo na vrh? Vjerujem u to, zato i igram tenis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije