Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijski Wimbledon

Federer pobijedio Del Potra i plasirao se u finale!

Roger Federer (1)
AFP
03.08.2012.
u 17:55

Odlučujući set dobio je rezultatom 19:17, a meč je trajao gotovo četiri i pol sata

Roger Federer plasirao se u finale olimpijskog turnira u Londonu. Nakon četiri sata i 25 minuta igre pobijedio je Argentinca Del Potra 3:6, 7:6, 19:17. Zanimljivo, bio je to najduži meč u povijesti tenisa kada se igra na dva dobivena seta.

Prvi put se trenutačno prvi igrač svijeta plasirao u finale olimpijskog turnira (2008. u Pekingu je osvojio zlato u parovima), a tamo će se sastati s pobjednikom meča Đoković - Murray koji se igra nešto kasnije.

Komentara 1

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
18:26 03.08.2012.

Što sportašima svijeta,bez obzira kojim se sportom bavili i koliko zarađivali, znači zlatna Olimpijska medalje .....dokaz je Del Potre i njegove suze nakon poraza.Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije