Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLA - CIB 0:2

Farmaceutima navijači više ne vjeruju previše u lijepo proljeće

'09.03.2013., Koprivnica - MAXtv 1. HNL, 23. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Cibalia. Mateas Delic, Dario Zuparic. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
09.03.2013.
u 18:45

Slaven Belupo u četiri proljetne utakmice, od čega je tri igrao kod kuće, osvojio je samo bod protiv Intera.

Vinkovačka Cibalia poput brzog vlaka projurila je Koprivnicom, domaći Slaven Belupo porazila je rezultatom 0:2. Sve je riješeno već u prvom poluvremenu, točnije u 25. minuti kada je Maras rukom skinuo loptu s glave Filipoviću i zaradio drugi žuti karton. Sudac Pristovnik opravdano je pokazao na bijelu točku, a siguran realizator bio je Mazalović. Raspoloženi Mišić u 31. minuti našao se u sjajnoj poziciji, ali Rodić je nekako obranio njegov udarac iz blizine, a Purić opasnost otklonio izbacivši loptu u korner.

Napadačka igra gostima se ponovno isplatila u 35. minuti. S desne strane ubacio je Filipović, a iako okružen dvojicom farmaceuta, Mišić je s desetak metara glavom postigao lijepi gol za povećanje vodstva. Domaćin je u prvom dijelu imao samo priliku Raka u 4. minuti, ali njegov udarac glavom bio je neprecizan.

Probao je Ferenčina u nastavku nešto iščupati ubacivanjem brzog Glavice, Pilipovića i Grgića u igru i prebacivanjem Bubnjića u napad, no nije uspio. Tu i tamo njegovi igrači probali su zaprijetiti udarcima iz daljine, ali na tome je i ostalo. Cibalia je kontroliranom igrom lagano utakmicu privela kraju i kući odnijela velika tri boda u borbi za ostanak u ligi.

Slaven Belupo u četiri proljetne utakmice, od čega je tri igrao kod kuće, osvojio je samo bod protiv Intera. Najave koprivničkog kluba da će osvojiti Kup i biti u vrhu HNL-a, s obzirom na njihove igre i formu, danas samo rijetki smatraju ozbiljnom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije