Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedrenje

Fantela i Marenić osvojili broncu na SP-u u Australiji

šime fantela igor marenić
Hrvatski jedriličarski savez
11.12.2011.
u 11:56

Hrvatski jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić osvojili su brončanu medalju u klasi 470 na Svjetskom prvenstvu u Australiji!

Fantela i Marenić su u plovu za odličja jedrili taktički dobro, jedina prijetnja su im bili Izraelci Kliger i Gal. U cilj su ušli osmi, a Kliger i Gal deseti. Svjetski prvaci su Australci Matthew Belcher i Malcolm Page.

Za Fantelu i Marenića ovo je peta seniorska medalja s europskih i svjetskih prvenstava u tri godine. Svjetski i europski prvaci bili su 2009. godine, a lani su osvojili svjetsku broncu. Ove godine su u srpnju ponovo osvojili europski naslov.

Komentara 1

KA
kajinx
15:47 11.12.2011.

Bravo Šime Fantela i Igore Marenić ! Za nekoliko dana slijedi opširni članak o njihovom životu, treniranju, financiranju njihovih troškova, o klubu i početcima sportske karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije