Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPI PUT

Evo što naši navijači trebaju znati ako će putovati na Island

Hrvatska trening Glasgow (1)
Slavko Midzor/PIXSELL
22.10.2013.
u 21:45

Cijene su, dakako, više nego u Hrvatskoj, slične onima u Velikoj Britaniji i u Skandinaviji: pola litre piva oko 40 kuna, kao i hamburger, pizza 70-90 kn, najjeftinija kava 15 kn

Kapacitet stadiona u Reykjaviku je 9700 mjesta, što znači da će hrvatskih navijača biti najviše 700. Na toliko mjesta, naime, HNS ima pravo. A oni koji žele na egzotičan izlet na otok između Europe, Sjevernog pola i Amerike teško će proći jeftinije od 5000 kuna.

Zrakoplovna se karta stoji 3500 kuna i više, najviše opcija nudi let s presjedanjem u Londonu. Tri noći u hostelu stoje tisuću kuna, u hotelima od tri zvjezdice oko 2500 kn. A cijene ulaznica Islandski nogometni savez još nije odredio, no u skupini su bile 25 eura (190 kn). Za jedan euro dobiju se 152 islandske krune, a neki savjetuju da je isplativije kupovati ih na Islandu nego na kontinentu.

Cijene su, dakako, više nego u Hrvatskoj, slične onima u Velikoj Britaniji i u Skandinaviji: pola litre piva oko 40 kuna, kao i hamburger, pizza 70-90 kn, najjeftinija kava 15 kn, a ručak od tri slijeda u osrednjem restoranu od 140 do 370 kn po osobi. Dakako, većinu lokalnih specijaliteta čini riba. I posebno upozorenje: lokalna alkoholna pića vrlo su jaka. Najpoznatiji je Brennivin, tzv. Crna smrt.

>> Počinje operacija Island: Braća Kovač posjetila Modrića u Madridu

>> Hrvat s Islanda: Ne podcjenjujte ih, ovo im je najbolja generacija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije