Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI - ŽUTI 2:1

Euforija u Mostaru: Četiri tisuće navijača pratilo trening vatrenih!

Reprezentacija trening Mostar (1)
Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
1/25
Autori: av/VLM, md
31.05.2013.
u 20:14

- Svi mladi igrači su zadovoljili. Iznenadit ćete se kad vidite popis za Škotsku! - najavio je Štimac

Euforija koja je reprezentaciju pratila proteklih dana u Međugorju, preselila se i u obližnji Mostar gdje je u petak navečer, na stadionu Pod bijelim brijegom, održan trening.

Podsjetimo, nakon što je Uefa zabranila prijateljski susret između Zrinjskog i Štimčevih izabranika, izbornik je ipak pronašao način da uveseli Mostarce pa održao trening-utakmicu koju je pratilo čak sedam tisuća navijača!

A sve je kasnilo zbog oko tisuću djece koja su prije početka došla po svoj primjerak autograma od koga god su ga mogli dobiti, tražili su fotografiranje i postavili pokoje pitanje.

Potom je počeo međusobni okršaj vatrenih, podijeljenih u "plave" i "žute". Za "plave" su igrali: Krešić, Šimunić, Vida, Lovren, Milić, Vukojević, Iličević, Sammir, Kovačić, Perišić i Eduardo, a za "žute": Kalinić, Jedvaj, Pavlović, Halilović, Ademi, Tomasov, Olić, Kranjčar, Badelj i dva juniora Zrinjskog, Ildar Klarić i Toni Tipurić.

"Plavi" su na kraju slavili sa 2:1 pogocima Iličevića i Vide dok je za "žute" zabio Olić.

- Bilo bi lijepo raditi u ovakvoj atmosferi. Uistinu vjerujem da je ovo novi početak odnosa tribina i reprezentacije i kako će se to pokazati protiv Škotske. Očekujem 20.000 preko gledatelja na Maksimiru, a dao Bog da posluži vrijeme. Vjerujem da bi ovdje bilo dvostruko više ljudi da kiša nije padala cijeli dan – kazao je Štimac.

Hrvatskog izbornika u Mostaru su dočekale ovacije. On je održao obećanje i reprezntaciju je doveo u Hercegovinu.

-  Mislim da smo u potpunosti pogodili s mjestom priprema. Međugorje je inače jedna oaza mira s predivnim porukama, dodo je Štimac, te se nadovezao na činjenicu kako protiv Škota tri boda nisu unaprijed upisana.

- Ako primjetim da netko u svlačionici to misli, izlet će iz nje vanka i neće se više nikada vratiti.

Upitan što misli o igrama mladih igrača dao je odgovor:

- Svi su zadovoljili i svi pokazuju da smo ih s razlogom pozvali. Moguće je da ćete biti jako iznenađeni kad sastav bude objavljen pred nastavak priprema u Zagrebu.

>> Štimac dopustio Pletikosi da igra za Rostov na granici s Kinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije