Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ja pijem da zaboravim...'

Englezi "prebolijevali" Elf uz alkohol i cigarete

Engleska
Screenshot thesun.co.uk
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
30.06.2010.
u 19:30

Mala neopreznost Ledleyja Kinga stajala je Gordi Albion još većeg bijesa i ogorčenja cijele nacije.

S obzirom na posljednji internetski skandal, čini se kako engleskim reprezentativcima nije toliko teško palo ispadanje sa SP-a, ili je barem tuga kratko trajala. Ili su je možda utapali u alkoholu.

Naime, neoprezni Ledley King fotografirao je močad u trenutku opuštanja nakon utakmice osmine finala s Njemačkom i poslao fotografiju prijatelju na Otok. A prijatelj k'o prijatelj, htio je da i drugi vide kako se dečki provode pa nije dugo trebalo da prizor stigne do medija.

Na fotografiji je Lennon s kubanskom cigarom, a Wright-Phillips, Defoe, Johnson, Dawson i Warncock uživaju u pivu i žesticama. Uz fotku je stajao i prigodan tekst: ''Vrijeme je za povratak kući na praznike.''

Engleska nacija, ionako bijesna zbog lošeg rezultata, takav način ''prebolijevanja'' dočekala je na nož. Tisuće Engleza potrošile su tisuće funti da bi bodrile Tri lava u dalekoj Južnoj Africi, a njihovi idoli, em što su podbacili, em nisu pokazali ni malo srama.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:54 02.07.2010.

Ja vjerujem da bi za Englesku reprezentaciju najbolja moguča terapija bila prijateljski susret za HR repkom..Kada bi Franka Lampard i društvo ponovo uturili sedam, osam ili devet golova vratili bi samopouzdanje i dobili osječaj da su ustvari odlični nogometaši.. Bilo bi još djelotvornije da kockasti na dresovima pored napisa Hrvatska imaju i napis WE ARE FIFA TOP 10 TEAM...

VA
Valderama
11:54 02.07.2010.

Izgleda da nekoga jako boli sto je Hrvatska FIFA TOP 10 TEAM! Ma neboj se - bit ce i Slovenija FIFA TOP 10 TEAM samo sto to nas dvoje necemo dozivit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije