Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sljemenska atmosfera

Elin strepila, Janica analizirala, navijači jeli sarme

janica i elin (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/14
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
05.01.2012.
u 17:05

Jedine tri žene koje nisu bile opuštene baš cijelo vrijeme one su najbitnije u životu najboljeg svjetskog skijaša.

Nije bilo upitno da će muška slalomska utrka na Sljeme privući više publike, no u usporedbi s utorkom broj gledatelja i više se nego udvostručio! Oko 16 tisuća ljudi na zagrebačku je goru došlo bodriti Ivicu Kostelića u pohodu na postolje.

U stanci između utrka, pobrinuli su se organizatori, nije bilo dosadno. Sarme su ''kurile'' kao domaće, posjetitelji su se grijali čajem, kuhanim vinom i ostalim sa zimskog menija.

Jedine tri žene koje nisu bile opuštene baš cijelo vrijeme one su najbitnije u životu najboljeg svjetskog skijaša. Mama Marica revno je navijala, a sestra Janica i Elin nemirno su pratile majstorije ''profesora''. Lijepa Islanđanka držala se za glavu dok je njen odabranik zaobilazio kolce, a Janica je s bratom, kojemu je inače velika podrška i drugi mentor nakon Gipsa, analizirala prvi lauf.

Iako će, skromna kakva jest, svu pozornost prepustiti bratu, danas je svakako i Janičin dan. Sestra Kostelić slavi 30. rođendan koji se već godinama poklapa s jednom od utrka na Sljemenu. Znaju to svi...

– Janici treba čestitati rođendan, a nadamo se da će joj Ivica dati jedan prekrasan poklon. Ovo je jedan megasportski događaj koji je prepoznat u Europi – kazao je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Komentara 2

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
20:28 05.01.2012.

molim postaviti više eko zahoda. Nije bilo moguće pronaći sigurno stablo iza kojeg nije bila hrpa dreka, a tek blatoo,prava kaljuža

MK
MKGRA
22:40 05.01.2012.

dok se operemo od ovog blata sa sljemena trebat će nam hekte vode a onda će nam holding poslati nove račune za vodu,vipovci su ostali čisti njh je trebalo uvaljati u onu blatnu kaljužu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije