Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi napadač

El Soudani potpisao za Dinamo: Idemo u Ligu prvaka!

El Arbi Hillel Soudani, GNK Dinamo (1)
GNK Dinamo
27.05.2013.
u 21:08

- Vjerujemo da smo dobili kvalitetnog igrača. O tome svjedoče i brojne pohvale na njegov račun od strane struke

Dinamo je dobio još jedno pojačanje! Nakon Juniora Fernandesa, za Modre je potpisao i 25-godišnji El Arbi Hillel Soudani. Alžirac je prijepodne došao u Zagreb te je obavio liječnički pregled, koji je uspješno prošao.

Dojučerašnji napadač portugalske Vitorije Guimaraes za taj je klub odigrao 20 utakmica i postigao 9 golova. Prije dvije godine je bio i prvak Alžira te najbolji strijelac lige. Za reprezentaciju Alžira postigao je sedam golova u 13 nastupa, od čega je čak šest zabio u službenim utakmicama.

 - Vjerujemo da smo dobili kvalitetnog igrača. O tome svjedoče i brojne pohvale na njegov račun od strane struke i vjerujemo da će svoju kvalitetu potvrditi i u Dinamu – izjavio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

 Svoje uzbuđenje ne krije ni El Soudani:

- Jako sam sretan što sam ovdje. Čuo sam već puno toga o Dinamu i svjestan sam velikih ambicija ovoga kluba. Uistinu čvrsto vjerujem da ću već na početku sljedeće sezone pokazati zašto me Dinamo želio i opravdati povjerenje svih. Jasno, vjerujem i da ću sa svojim novim suigračima slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru – izjavio je dobro raspoloženi alžirski reprezentativac nakon potpisivanja ugovora.

Već u utorak Soudani odlazi iz Zagreba na okupljanje reprezentacije Alžira gdje ga dočekuje izbornik Vahid Halilhodžić, bivši trener Modrih koji o svom reprezentativcu ima samo riječi pohvale.

>>Fernandes potpisao za Dinamo: Jedva čekam početak sezone

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije