Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET INSPIRIRAN

'Džekin' komentator opjevao i Ibiševića: 'Vedo, Vedo, oko plavo...'

Vedad Ibišević
Screenshot Youtube
07.02.2013.
u 15:05

Ibišević je zabio pogodak za vodstvo u Ljubljani, a slavni komentator pao u delirij

Nakon Edina Džeke koji će ostati upamćen kao "bosanski dijamant", i Vedad Ibišević počašćen je od sportskog komentatora Marjana Mijajlovića na način koji će se dugo pamtiti.

BiH je u srijedu navečer pobijedila Sloveniju u Ljubljani sa 3:0, a kada je strijelac pogotka za 1:0 bio Ibišević, Mijajloviću je krenula euforična bujica riječi:

"Vedo, Vedo, Vedo...", "oko moje plavo, pa nećeš ti nas iznevjeriti", itd...

Ključne riječi

Komentara 2

SE
Sejo
22:06 07.02.2013.

Marjan Mijajlovic je kralj,zna sve o fudbalu,kad je koji igrac izvadio zub i sta je vecerao.Nevjerovatan lik,strastveni komentator ali takav kao on nije bio dobar Miloradu Dodiku pa je ovaj trazio da ga skinu sa RTVBiH

OB
-obrisani-
22:47 07.02.2013.

Cestitke Bosancima...... i vidimo se u Brazilu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije