Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumfalni povratak

Džajić predsjednik Crvene zvezde sa 90 posto glasova

'16.10.2008., Zagreb - Zagrebackim Cvjetnim trgom prosetali su poznati poduzetnik Tomislav Horvatincic i Dragan dzajic, nekadasnji najbolji nogometas srbije i jugoslavije. Photo: Marko Lukunic/Vecern
Marko Lukunić/PIXSELL
19.12.2012.
u 20:52

Džajić je gotovo cijelu igračku karijeru proveo u Zvezdi, a bio je i predsjednik tog kluba od 1998. do 2004. godine

Nakon što ga je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić pomilovao od daljnjeg progona (optužen je da je zlorabio položaj i prisvajao novac od prodaje nogometaša), Dragan Džajić doživio je još jednu satisfakciju. Uvjerljivom većinom glasova članova tog kluba (90,5 posto), kao jedini kandidat izabran je za predsjednika Crvene zvezde.

Džajić je gotovo cijelu igračku karijeru proveo u Zvezdi, a bio je i predsjednik tog kluba od 1998. do 2004. godine. Prije toga bio je sportski direktor kluba kada je Zvezda (s Prosinečkim) postala prvak Europe i svijeta.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
peugeot
15:21 20.12.2012.

Dzaja bi jedno od najboljih krila ne samo u bivsoj Jugi nago i na svijetu. Steta sto karijeru zavrsi u francuskoj "Bastijié sa Korzike. Onda je fudbaler po propisima koji su vladali u FSJ mogao otici vani jedino kao "stari, isluzeni konj" to jest sa napunjenih 28. godina zivota. I Sekija (Dragoslav Sekularac) stize ista FSJ sudbina. On zavrsi pod stare dane u njemackom fudbalskom klubu Karlsrue. A Juventus ga je trazio da u paru igra sa ondasnjim fudbalskim carobnjakom Omarom Sivorijem. Fudbalski vremepov...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije