Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačanje napada

Duje Čop potpisuje za Dinamo

'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni. Duje Cop slavlje Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
03.06.2012.
u 20:33

Vinkovčanin Duje Čop (22), sin nekadašnjeg Hajdukova napadača Davora, pred potpisom je ugovora sa zagrebačkim modrima, i Zoran Mamić potvrdio je kako su s njime pregovarali.

Napadač koji igra za mladu reprezentaciju igrao je u vinkovačkoj Lokomotivi, u dva navratau Hajduku, te portugalskom Nacionalu. Od prošlog ljeta igrao je za Split, a plavi ga prate već nekoliko godina.

Uz Krstanovića, Bećiraja i Rukavinu i ostalim plavim napadačima on se treba izboriti za mjesto...

Potpis ugovora trebao bi se realizirati u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar patkovic
patkovic
21:13 03.06.2012.

što se mene tiče zabranio bi nogomet zbog preopterećenja ali vidio sam da je čop ekstra talenat

OB
-obrisani-
21:20 03.06.2012.

Strašan igrač i velika hrvatina koja če GNK Dinamo dovesti do finala Lige Prvaka..Bolja investicija nego Christiano Ronaldo..

AS
assssssstttii
20:44 03.06.2012.

Za kaj je gol na fotki, je li zato kaj je pravi golgeter?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije