Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijelazni rok

Drago Gabrić još je jedan u nizu pojačanja Rijeke

Drago Gabrić (1)
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
20.06.2012.
u 19:08

Riječani nisu uspjeli dovesti Bjelanovića, pa pregovaraju s Bošnjakom i Lovrekom, moguće i s Ahmadom Sharbinijem

Financijske mogućnosti Rijeke mamac su nogometno priznatim imenima.

Potkraj sezone u Rijeci su bili i otišli Drpić i Bošnjak, sad su stigli Knežević, Neretljak, Vranješ, Benko, Brezovec, a Drago Gabrić dogovorio je razlaz s Hajdukom i stiže na Kantridu.

Riječani nisu uspjeli dovesti Bjelanovića, pa pregovaraju s Bošnjakom i Lovrekom, moguće i s Ahmadom Sharbinijem.

Ključne riječi

Komentara 4

TO
Tot
09:22 21.06.2012.

bome im je jako pojačanje.....sad bi se Dinamo trebao zabrinuti jer je rijeka prejaka s gabrićem, a tu je još i neretljak....

SV
sven222
11:41 21.06.2012.

ako kupuju igrače da bi osvojili prvenstvo onda krivo rade...sudci se prvo kupe pa igrači za daljnu prodaju..ako mislite osvojiti prvenstvo na ovaj način u velikoj ste zabludi a i pitajte Mamića...zar vam već jednom nije pokazano da nemožete osvojiti prvenstvo???!!!

AL
alenzg
13:28 21.06.2012.

hahahahaha,prsmjesna je reka....ali treba nam bar jedan derbi,jel jajduk je odavno presto bit klub,ali poznato je da se tako ne osvajaju prvenstva i kladim se da ce opet biti 20 bodova zaostatka,jel dinamo ima ekipu i momcad se slaze a ne kupuje ko ovi sugavci......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije