Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Dos Santos demolirao Mira, Stipe Miočić briljirao

Junior dos Santos (1)
Foto
27.05.2012.
u 10:48

- Ostajem vatrogasac, posao mi je da spašavam živote - kaže američki UFC-ov borac Stipe Miočić, čiji su roditelji rođeni u Hrvatskoj

Slomljene arkade, krv, nokaut za nokautom, pobjeda Hrvata te novi-stari prvak UFC-a. Tako je završen "Sukob titana", prva priredba najpoznatije promocije slobodne borbe na kojoj su nastupali isključivo teškaši. U MGM Grand Areni u Las Vegasu Junior dos Santos (15-1) obranio je naslov UFC-ova prvaka tehničkim nokautom u drugoj rundi, demoliravši Franka Mira (16-6), najiskusnijeg UFC-ova teškaša, koji je dosad osvojio dva naslova.

– Ruke me bole, ali uspio sam! Ostao sam dragi dečko, i još imam naslov – slavio je Dos Santos.

– S mnogima sam bio u kavezu, ali nikad nisam osjetio takav udarac. Ima malj u ruci, nisam mogao baš ništa – komentirao je Mir pun modrica po licu.

Bivši prvak Cain Velasquez (10-1) svladao je Antonija Big Foot Silvu (16-4) brzo mu razbivši arkadu, a glava mu je toliko krvarila da nije mogao ni vidjeti brojne udarce koji su pljuštali te je sudac prekinuo meč. Prekidom je slavio i "debeljko" Roy Nelson (17-7) protiv Davea Hermana (21-4), a najljepša je vijest što je naš Stipe Miočić (9-0) ostao neporažen! Pobijedio je nizom udaraca u drugoj rundi Shanea Del Rosarija (11-1).

Komentara 3

DR
dragogera
13:48 27.05.2012.

pa tko je tebe zaposlio da pises netocno,spajas izjave dva covijeka u jednu.u normalnim drzavama za ovakve gluposti covijek dobije otkaz.zato i drzava je katastrofa,kad poslove dijelite obiteljski i slicno.dos santos/covijek moze primiti udarac,ruka me boli,al sam dobro.mir/nisam htio boksati sa njim al me prisilio tako sto ga nisam uspio srusiti na pod.usput stipe miocic je pobijedio ,tko,ground and pound ,sredinom druge runde,stvarno je dobar.

CP
copy paste
17:27 27.05.2012.

mir nije imao nikakve šanse u ovoj borbi.JDS je dvije klase bolji od njega.prava borba će biti ponovno protiv velasqueza.velasquez je jučer protiv bigfoot silve bio strašan.razbio je onog glavonju ko beba zvečku.stipe miočić priredio je najbrutalniju borbu večeri.masakriro čovjeka laktovima da je to bilo strašno za gledat.dečko stvarno ima potencijala,mada treba još poraditi na nekim stvarima.inače sve u svemu odličan borac.

ST
Startrack
22:06 27.05.2012.

Nemislim dace bit prvak al ima potencijala da bude medju prvima. Ja mislim da moze bit bolji od Cro Copa iz najboljih dana. Mora poradit na obrani. Nevjerojatno je jak i zilav. Onog mexu je utjero u crnu zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije