Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borilački sportovi

Dos Santos: Ne bi bilo pravedno za sport da Overeem dobije dozvolu

overeem
12.04.2012.
u 15:55

– Smatram da bi Overeem bio dobar ispit, no najviše respektiram Velasqueza – rekao je Dos Santos

Prvak u UFC-u Junior Dos Santos osvrnuo se na "slučaj Overeem". Podsjetimo, Alistair Overeem zbog dopinga je suspendiran, a Dos Santos smatra da bi borba protiv njega bila velika nepravda za cijeli sport.

– Ako Atletska komisija i UFC tako kažu, ja ću se boriti. Ja sam borac i uvijek se dolazim boriti, no sigurno je da bi se radilo o činu nepoštovanja prema MMA fanovima i sportu kao takvome. Tko bi onda uopće više ozbiljno shvaćao ovaj sport? Iskreno govoreći, tako nešto ne bi bilo pošteno ni prema meni. Nikada nisam upotrebljavao nedopuštena sredstva kako bih stekao snagu. Smatram da bi se trebala provoditi testiranja po olimpijskom standardu. I to ne urina, nego krvi jer je tako lakše otkriti sve nepravilnosti. Želimo znati tko je zapravo najbolji, a ne tko je najbolji lažov. Onaj koji je svjetski prvak, a pritom upotrebljava steroide, on zapravo nije pravi šampion – zaključio je Dos Santos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije