Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamovi veterani

Dirljiv susret Kužea i Rudija Belina, obojica se odlično drže

'12.07.2011., Zagreb -  Klinicki bolnicki centar Rebro, Rudi Belin, bivsi nogometas Dinama, lezi na Internoj - postintezinom odjelu.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Marko Prpic/PIXSELL
26.04.2013.
u 11:43

- Poželio sam vidjeti Rudača, jer sam bio zabrinut za njegovo zdravlje, ali otišao sam zadovoljan - naglasio je Josip Kuže

Dirljiv susret između dvojice Dinamovih legenda dogodio se u srijedu navečer, uoči početka utakmice Borussia – Real. Josip Kuže, koji se još privikava na život izvan bolnice, poželio je vidjeti staroga prijatelja, 71-godišnjega Rudu Belina, koji je, na žalost, još vezan za krevet nakon amputacije desne potkoljenice.

– Bilo je to prekrasno druženje sa starim društvom. Rudo se odlično nosi sa svojim stanjem i dobrog je raspoloženja – kazao je Kuže.

S njim su kod Belina bili i Branko Gračanin, Slaven Zambata i Ivo Šušak.

– Ja sam kod Rude svaki dan – kaže Šušak.

– I drago mi je da svaki dan vidim da mu je sve bolje. Na lijevoj nozi amputirani su mu prsti i već je dobio odgovarajuću obuću, dok se na terapijama intenzivno priprema za nošenje proteze na desnoj nozi. Rudo će uskoro početi hodati, a čim se to dogodi, vodim ga k sebi na ljetovanje u Primošten – dodaje Ivo.

Veseli se i Kužeovu stanju i raspoloženju.

– Ugodno sam iznenađen kako se Joža drži, bio je i ostao pravi sportaš, borac. Sad kad sam ga vidio, uvjeren sam da će se on iz te situacije izvući i pobijediti bolest. Drago mi je da se i Joža uvjerio da se Rudo dobro oporavlja, jer znam da je strahovao za njega nakon što mu je nedavno vidio sliku u novinama. A Belin, o kojemu skrbi brižni sin Kristijan, danas izgleda mnogo bolje, i što je najvažnije, psihički je spreman za novi početak – dodao je Šušak.

Planirano je da se društvo uskoro ponovno okupi, da kod Belina 8. svibnja gledaju finale kupa Hajduk – Lokomotiva. Dva dana kasnije Kuže se ponovo mora javiti u bolnicu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije