Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNIR U AL AINU

Dinamovi juniori pobijedili Inter i izborili finale!

Dino Špehar (1)
Marko Lukunić/Pixsell
11.04.2013.
u 19:27

Junak utakmice bio je vratar Marko Mikulić koji je obranio tri jedanaesterca

Fenomenalni Dinamov vratar Marko Mikulić obranio je čak tri jedanaesterca interovcima i jednoga zabio u raspucavanju za plasman u finale juniorskog turnira u Al Ainu. Ta neviđena drama okončana je pobjedom plavih 6:5, a u 90 minuta bilo je 2:2 (pogotke su postigli Capan i Luka Leko). U ruletu 11-eraca Inter je imao meč-loptu; pucao je vratar Ivušić, kojemu je Mikulić čak dva puta obranio udarce, jer je sudac tražio da se izvođenje ponovi.

 

 

Nakon završetka utakmice, u kojoj je Dinamo bio dominantan (Inter je izjednačio u 87. minuti) i trebao je uvjerljivo slaviti, zaiskrilo je među igračima, pa je Luka Leko zbog nesportskoga ponašanja dobio crveni karton i neće igrati u finalu protiv domaćina u subotu od 17 sati. Al Ain je iznenađujuće u polufinalu bio bolji od Celtica 2:0.

Za Dinamo su igrali: Mikulić, Bartolec (od 64. Tolić), Prenga, Capan, Pejić (od 46. Crnčević), F. Leko, Biljan, Alvir, Nuriši (od 72. L. Leko), Kolar (od 90. Halilović), Murić (od 80. Cvrk).

Kadeti, pod vodstvom Joze Bandića, u Abu Dhabiju se remizirali sa Sportingom 3:3. Pogotke su postigli Knežević, Topić i Hodak. Kadeti nakon tri kola imaju četiri boda.

>> Cvitanović u polufinalu na Zanettijeva brata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije