Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica za Turinu

Dinamovci se prisjetili 13. svibnja 1990. pa otputovali u Stockholm

GNK Dinamo, BBB (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
13.05.2013.
u 11:02

– Ponosni smo što idemo igrati ovu utakmicu za našega Joju i što ćemo mu tako odati počast. Bit će ovo posebna utakmica.

Dinamovci predvođeni predsjednikom Mirkom Barišićem te izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem jutros su položili vijenac te zapalili svijeće na spomenik poginulim Bad Blue Boysima. Modri je klub na taj način odao počast svim Bad Blue Boysima poginulim u Domovinskom ratu te se prisjetio 13. svibnja 1990. godine i nikad odigrane utakmice Dinamo – Crvena zvezda.

A nakon toga zaputili su su su Švedsku u kojoj danas u 18.30 sati igraju utakmicu protiv AIK-a u spomen na preminulog vratara Ivana Turinu. Cijeli prihod s utakmice bit će uplaćen njegovoj obitelji. S obzirom na to da je Ivan nosio broj 27, igrat će se dva puta po 27 minuta.

Avion za Stockholm poletio je u 10.30 sati, a trener Krunoslav Jurčić na put je poveo 17 igrača koji će konkurirati za nastup u ovoj posebnoj utakmici.

– Ponosni smo što idemo igrati ovu utakmicu za našega Joju i što ćemo mu i tako odati počast. Bit će ovo posebna utakmica, nabijena emocijama i zaista se nadam da će biti što više ljudi kako bi se skupilo što više novca za njegovu obitelj – rekao je Jurčić, a prenosi GNK Dinamo.

>>Posljednji ispraćaj Ivana Turine 17. svibnja u Zagrebu, stiže cijeli AIK

>>Modrić, Ibrahimović i Mandžo pozivaju na utakmicu za Turinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije