Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APEL NAVIJAČIMA

Dinamovci u akciji: Omogućimo život Eni Šarac!

Dinamo Ena
gnkdinamo.hr
16.02.2013.
u 14:03

Igrači Dinama apelirali su na navijače da dođu utakmicu s Rijekom te tako daju doprinos za liječenje Ene ili da uplate novčani iznos

Nakon što je Dinamo na konferenciji za medije predstavio humanitarnu akciju za 18-godišnju djevojku Enu Šarac, igrači Dinama odlučili su pozvati sve navijače da dođu u što većem broju na utakmicu Dinamo - Rijeka. Dinamovci na taj način poručili javnosti da u nedjelju, 17.2., u 18 sati, igraju za Enu te su putem društvenih mreža pozvali sve navijače koji su u mogućnosti doći u nedjelju na stadion Maksimir da im se pridruže.

Igrači Dinama također su pozvali sve one koji nisu u mogućnosti kupnjom ulaznice i dolaskom na stadion podržati akciju za Enu Šarac da prema svojim mogućnostima uplate novčani iznos na broj računa 2340009-3104119971 (Biserka Šarac) ili da okrenu broj telefona 060 800 335.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
danielbhr
17:07 16.02.2013.

Jako lijepo ..Kao sto sam i prije komentirao puno djece treba pomoc u Hrvatskoj a ne samo Nora ...Nadam se da ce ova djevojcica skupiti dovoljno za ljecenje i da njeni roditelji nece spavati u Hiltonu i raditi show od toga i vucarati se po novinama ..

MA
marko53
18:36 16.02.2013.

Lijepa gesta,za pohvaliti....S druge strane se pitam je li i za Šprema prikupljan novac ili je za njega bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije