Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slave i sportaši

Sammir: Slobodni! Štimac: Heroji! Dinamo: Igramo za vas!

'09.10.2012., Veslacka, Zagreb - Na terenima Zagrebella odrzan je trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice protiv Makedonije u Skoplju. Sammir. Photo: Sanjin Strukic/PIX
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
16.11.2012.
u 11:14

Sportaši su se priključili slavlju nakon oslobađajuće presude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, a prednjače Sammir, Igor Štimac, Dinamo, Hajduk...

"Hrvatska je konačno slobodna! Dobro došli kući, heroji naši!" uzviknuo je izbornik Igor Štimac.

Sammir je na Facebooku napisao "SLOBODA!"

Dejan Lovren oglasio se na Twitteru:

"Slobodni su napokon...!!!!! Ponosan sam na njih i na sve ostale ljude koji su dali život za Hrvatsku!"

Čestitao je generalima i HNK Hajduk, a i Dinamo se pridružio cijeloj Hrvatskoj koja slavi oslobođenje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača, a priopćenje kluba donosimo u cijelosti.

Svaki odlazak je povratak. Ljudi odlaze da bi se vratili. Misao je to koja je stvorena za trenutak koji danas slavimo. Naši su heroji sad ponovno s nama, na svojem rodnome tlu. Dinamo se ovim putem pridružuje cijeloj Lijepoj našoj koja se u ovim trenucima iskreno i glasno raduje i slavi oslobođenje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača.

Pred nama su svakako dani čije simbolika uvelike oblikuje današnji dan koji će još dugo vremena pamtiti cijela Hrvatska.

Naime, u subotu je na Maksimiru susret Dinamo - Zadar. U Maksimir, dakle, dolazi klub iz rodnoga grada generala Gotovine kojemu ćemo i na toj utakmici odati počast i svi ga zajedno pozdraviti, kao i generala Mladena Markača. Također, ovog ćemo se vikenda još jednom prisjetiti i grada heroja Vukovara, koji je i simbol slobode svih nas i Hrvatske u kojoj gradimo svoje živote, radimo i borimo se za svoje ciljeve te naposljetku, ostvarujemo i sportske rezultate.

Stoga u duhu ponosa i sjajnoga raspoloženja u kojemu se svi u ovome trenutku nalazimo pozivamo da i sutrašnji sportski događaj svi zajedno uveličamo sportskim navijanjem, dobrom atmosferom, ali i proslavom današnjeg velikoga dana. Radujmo se zajedno novome početku,
stoji u priopćenju kluba iz Maksimirske 128.

Ključne riječi

Komentara 6

ME
melkior007
11:33 16.11.2012.

Mamić ko Mamić. Svaku priliku koristi za svoju promociju i svoje interese.Pa neka konačno objavi svoj ratni put, da vidimo kakvog borca smo imali u njegovo liku i djelu.

PA
Paket
11:41 16.11.2012.

Mamiću, nemoj skupljat jeftine poene

SV
sven222
11:48 16.11.2012.

najbolji su mi ovi likovi koji nejmaju pojma kako je bilo u ratu...što Samir zna o tome..a likovi kao Šuker;štimac a i svi ti sportaši koji su u to vrijeme zarađivali lovu i provodili se po skupim restoranima i sličnim mjestima skupljaju jeftine poene na takvim temama...ma boli vas ona stvar za poginule obične ljude ali se gurate gdje se može skupiti koji poen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije