Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao demanti

Dinamo tvrdi: Dnevni avaz izmislio je intervju s Halilovićem

Alen Halilović (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
16.08.2013.
u 21:01

"Alen je 17-godišnji talentirani igrač Dinama i Hrvatske te moli da ga se ne spominje u sličnom kontekstu"

Nakon što se u Dnevnom avazu pojavio kratak intervju s Alenom Halilovićem, na stranici GNK Dinama demantirano je da je Halilović uistinu dao te izjave.

"GNK Dinamo i naš igrač Alen Halilović prisiljeni su kratko se osvrnuti na natpise koji su se pojavili u određenim medijima u susjednoj Bosni i Hercegovini gdje se citiraju navodne izjave našeg igrača u vezi s nacionalnom reprezentacijom. Alen Halilović nije autor tih izjava i nije nikada izjavio nešto slično za taj ili bilo koji drugi medij.

Alen je 17-godišnji talentirani igrač Dinama i Hrvatske te moli da ga se ne spominje u sličnom kontekstu kao u ovom slučaju, nego da ga se pusti da u klubu i reprezentaciji dalje razvija svoj Bogom dani talent. Naš ofenzivni vezni igrač poštuje i cijeni sve igrače, klubove i reprezentacije, ali o toj temi već se previše pisalo i moli da se poštuje njegov odabir, a to je Hrvatska."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije