Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke 'modrima'

Dinamo slavi 102. rođendan: S ponosom gledamo u prošlost

GNK Dinamo (1)
GNK Dinamo
26.04.2013.
u 12:49

"Dinamo je danas najbolji klub u Hrvatskoj, ima nogometnu školu kojoj se dive najveći svjetski klubovi u čijim redovima igraju naši bivši igrači"

Nogometni klub Dinamo danas slavi svoj 102. rođendan, a tim su se povodom igrači Dinama fotografirali na Maksmiru s ispisanom rođendanskom čestitkom.

\"U petak, 26. travnja, GNK Dinamo slavi svoj 102. rođendan! Modri su u posljednjih godinu dana ostvarili sjajne rezultate, osvojili naslov prvaka i ponovno bili dio europske elite u Ligi prvaka te tako navijačima dali puno razloga za slavlje.

102 godine nakon što je klub osnovan Modri s ponosom mogu gledati u prošlost. Dinamo je danas najbolji klub u Hrvatskoj, ima nogometnu školu kojoj se dive najveći svjetski klubovi u čijim redovima igraju naši bivši igrači, a iz iste te škole izašao je i golemi broj hrvatskih reprezentativaca; trenutno 4. reprezentacije po FIFA ljestvici. Dinamo je osam godina zaredom prvak Hrvatske, a posljednje dvije i sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja,  Lige prvaka. Naravno, svi silni uspjesi ne bi bili mogući bez naših navijača koji su godinama s nama slavili uspjehe te tugovali u porazima; ponekad u većem odnosno ponekad u manjem broju, ali bili su uvijek s nama.\", stoji, između ostalog, na službenoj stranici Dinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije