Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurčić nije zabrinut

Dinamo u problemima uoči utakmice sa Zrinjskim

kruno jurčić portal
Jurica Galoić/Pixsell
30.01.2013.
u 17:43

Duje Čop, Ante Rukavina i Alen Halilović neće nastupiti u prijateljskoj utakmici zbog ozljeda.

Danas su na središnjem igralištu SRC Circle International u Međugorju nogometaši Dinama, predvođeni trenerom Krunom Jurčićem i pomoćnicima, vježbali dva puta. Odvojeno od ostalih trening su odradili Duje Čop, Ante Rukavina i Alen Halilović te junior Fran Brodić. Oni neće nastupiti sutra u susretu s HŠK Zrinjski. O prijateljskom susretu s mostarskim "plemićima" Kruno Jurčić je novinarima nakon jutarnjeg treninga kazao:

– Za utakmicu s Zrinjskim imamo malih problema. Naime, Čop je pao na zadnjoj utakmici u Turskoj i na rebrima nagnječio hrskavicu. Rukavina je malo oštetio tetivu, a mali Halilović je lakše ozlijeđen. Svi ostali su na raspolaganju. Protiv Zrinjskog neću inzistirati da igraju 90 minuta, to ću uraditi na Širokom Brijegu. Svi će nastupiti u Mostaru. Očekujemo lijep ambijent, pravi nogometni spektakl  s velikim brojem naših navijača. Nadam se da će teren biti približno dobar kao ovdje u Međugorju. Ni blatnjav, niti smrznut. Zadovoljan sam s vremenom koje nas prati na pripremama u Međugorju. Teren je mekan i idealan za rad. Vratar Keleva na treningu je dobio udarac u bok, ali s njim će sve biti u redu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije