Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Dinamo nokautirao Karlovac s 5:0

'12.08.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Nogometna utakmica 4. kola 1. HNL, GNK Dinamo - NK Karlovac. Ivan Krstanovic; Luis Ezequiel Ibanez; Jerko Leko Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
12.08.2011.
u 21:55

Dinamo je odigrao sjajnu utakmicu, svi igrači plavih bili su raspoloženi, tako da je Karlovac s pet komada u mreži još i dobro prošao.

Dinamo je protiv Karlovčana otpustio kočnice, dakle odustao od Jurčiću miloga kontroliranoga nogometa, i igrao za dušu publike. Ali, prije nego počnemo odu o moćnome Dinamu, ipak važna napomena: s druge strane ipak je bio samo - Karlovac.

Dakle, bila je to nadahnuta, atraktivna, lepršava igra Jurčićeve momčadi, nešto najbolje što se ove sezone prikazivalo u Maksimiru. Ne znaš s koje strane je Karlovčane jače "boljelo", ni u jednom trenutku utakmice nisu znali gdje im je glava od silnih uboda Rukavine, Kovačića, Badelja, Krstanovića, Beqiraja, Tonela ili "stršljena" Ibaneza. Upravo je taj igrač impresionirao trenea Malmöa Rikarda Norlinga, koji je bio u svečanoj loži.

- Dinamo je pokazao vrlo dobro izdanje, iako, treba reći kako njegov suparnik nije baš bio jak. Protiv nas će to biti sasvim drugačija utakmica. Jako me iznenadio lijevi branič Ibanez, na njega moramo posebno motititi jer njegovi prodori mogu biti iznimno opasni - kazao je Norling.

Kad smo već kod impresivnoga, preporođenoga Ibaneza, neizbježno se nametnula misao: je li Pranjićev izgon iz reprezentacije zapravo priprema terena za - Lucha? Tandem Bilić-Mamić više nas ni s čim ne može šokirati...

 Jurčića će razveseliti što je Badelj izdržao 45 minuta, dok je nova nevolja Sammirova ozljeda aduktora zbog koje je napustio igru. Ipak, Brazilac uvjerava da će biti spreman za Malmö.

 Vijest je i da je Beqiraj napokon prekinuo golgeterski post postigavši prvi pogodak sezone.

 - Nisam bio time opterećen, jer sam vidio da mi trener vjeruje. Znao sam da će pogodak brzo doći - kazao je Beqiraj.

 Dinamo tako već ima široku lepezu strijelaca. Ove sezone zabijala su čak devetorica u osam utakmica. Osim sinoćnje petorice, strijelci su ranije još bili Ibanez, Kovačić, Sammir i Rukavina, kojega je publika ispratila ovacijama.

 Na žalost, plavu rapsodiju protiv Karlovca gledalo je samo 1600 ljudi. Čim se plaća (najskuplja ulaznica je 60 kuna), Dinamo nije zanimljiv.

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar rocky-tg
rocky-tg
22:03 12.08.2011.

pa ko jedao golove

ZM
zmaj5
22:07 12.08.2011.

Pod hitno treba smanjiti ovu lakrdiju od lige koju nam je nametnuo Štimac.Ne vidim tko u HNL-u može dati Dinamu gol ako si ga sami ne metnu. Ogromna je razlika u kvaliteti između Dinama i ostalih klubova u Hrvatskoj

BE
Berlioz
04:27 13.08.2011.

Ne moće Dasović da makar jednom ne pljune na Mamića, Bilića i Dinamo. To je jače od njega. Zašto ne počne pratiti neki drugi sport ili klub kad mu se ovaj gadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije