Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo sreće

Dinamo je poginuo muški, utjehu mu ipak nudi Europska liga

Dinamo, Austria, Liga prvaka (1)
Marko Prpić/Pixsell
27.08.2013.
u 22:58

Modri sada idu izravno u skupine Europske lige, a nadamo se da će im se tamo pridružiti i Rijeka

Nogometaši Dinama nisu se uspjeli plasirati u Ligu prvaka, iako su pobijedili 3:2. No, igračima ipak treba odati priznanje jer pali su 'muški'. Nije se Dinamo postavio kukavički, jurnuo je na gol Austrije od prve minute, ali, nažalost, sreća danas nije bila na našoj strani.

12 minuta Dinamo je bio u Ligi prvaka, ali na kraju nas je Kienas šokirao osam minuta prije kraja utakmice. Sve u svemu, ne smijemo biti nezadovoljni prikazanim, Dinamo je danas izgledao dijametralno suprotno u odnosu na prvu utakmicu, a to budi optimizam da ova momčad može odigrati nešto značajnije u Europskoj ligi.

Modri sada idu izravno u skupine Europske lige, a nadamo se da će im se tamo pridružiti i Rijeka pa da ćemo u petak imati dva predstavnika u ždrijebu.

>>Dinamo pobijedio 3:2, ali Austria ide u Ligu prvaka

>>Lovren se naživcirao gledajući Dinamo: 'Bemti nogomet'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije