Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Dinamov igrač

Diddy Guela: Brat je došao praviti mi društvo pa ostao u Zagrebu

'02.07.2012., Hochfilzen, Austria - Pripremna utakmica Dinamovog protivnika u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka Ludogorec Razgrada i Dinamo Bukuresta. Bivsi Dinamov nogometas sada je clan Ludog
'Goran Stanzl/PIXSELL'
03.07.2012.
u 19:10

- S Dinamom sam se rastao korektno, bez repova, a u kontaktu sam jedino još s Mathiasom Chagom - kaže Guela.

U austrijskom zaselku u kojem je prijateljsku utakmicu igrao njegov Ludogorec, Frank Manga Guela (26), ili samo Diddy, Zagrepčane je dočekao široka osmijeha. Naime, nekoć je bio u Dinamu, vrlo brzo je i otišao.

Igrao s Lukom i Mandžom

Nema loših sjećanja. Dinamo i ja zajedno nismo ostvarili što smo htjeli, a to je nogomet. Onda ideš dalje, tako sam sada u Bugarskoj. No, iz Zagreba sam otišao bez ružnih rastanaka i repova – kazao je bivši igrač plavih, koji je u Maksimiru igrao u sezoni 2007./08., pod Ivankovićem, uz Modrića, Mandžukića, Vukojevića...

Čujte li se s nekim iz Dinama?

– Ne, osim s Mathiasom Chagom i s bratom koji živi u Zagrebu.

Pa otkud vam brat u Zagrebu?

– Kad sam došao u Dinamo, bio sam sam, pa mi se pridružio brat. Onda je u Zagrebu našao curu. Ja sam otišao, a on je ostao. I sad je dobio dijete, tako da sam povezan sa Zagrebom i Hrvatskom, imam nećakinju.

Sad ćete se i vidjeti.

– Sudbina je valjda htjela da izvučemo Dinamo i da dođem u Zagreb s Ludogorcem – kaže Guela.

Prije potpisivanja ugovora s bugarskim osvajačem dvostruke krune godinu dana nije nigdje igrao.

– Da, nakon Arminije Bielefeld nisam igrao zbog problema s ozljedom pa sam malo otišao kući u Bjelokosnu Obalu. Bilo je nekih ponuda iz Francuske, ali nisu me zadovoljile, sve do ove Lodogorca. I zadovoljan sam, uvjeti su dobri, imamo dobru momčad.

Ne sudimo prema Lyonu

Jeste li pratili Dinamo, možete li ih proći?

– To ćemo tek vidjeti, ali pratio sam rezultate i gledao sam Dinamo, pogotovu lani u Ligi prvaka. Tada mi je malo bilo krivo što nisam član plavih. Nadam se da ih ove godine neću gledati u Ligi prvaka. To bi značilo da smo mi u ovom drugom pretkolu prošli dalje. No, vidio sam jako dobru momčad. Pustite onaj poraz od Lyona, to je bila najteža skupina, no Dinamo ima jako mladu momčad i jako kvalitetnu. Samo, i mi smo kvalitetni – zaključio je nekoć igrač Dinama, a danas plavog suparnika Ludogoreca, Diddy Guela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije