Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima nade u uzvratu

Delić: Pogodak na San Mamésu protiv Bilbaa pamtit ću cijeli život

Mateas Delić
Josip Maljak/VLM
03.08.2012.
u 19:32

Slaven Belupo, unatoč porazu od Athletica 3:1, ostavio je dobar dojam

Pomlađeni Slaven Belupo nije se osramotio na San Mamésu. Naprotiv, igrači su protiv daleko snažnijeg Athletica pokazali veliku borbenost i htijenje te izborili koliko-toliko aktivni rezultat za uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Eurolige. Iako su primili tri, farmaceuti su zahvaljujući pogotku Delića, barem u teoriji, ostali u igri. Šteta što Glavica u finišu utakmice nije uspio i dodatno “zapapriti” Baskijcima kada se našao oči u oči s vratarom Iraizozom, pucajući kraj gola.

– Sportski je nadati se, ali bilo bi pravo čudo da prođemo Athletic. Ipak su oni prošlosezonski finalisti Eurolige i njihov nogomet proglašen je najljepšim iza Barcelonina – istaknuo je Mateas Delić, povratnik iz Južne Koreje, kojem je pogodak u Bilbau najdraži u karijeri.

– Zabiti na takvom stadionu, u vrhunskoj atmosferi, neopisiv je doživljaj koji ću pamtiti cijeli život. Pogotovo jer su utakmice s Athleticom najveće u povijesti našeg kluba – kazao je 24-godišnji ofenzivac koji priznaje da je po završetku španjolske utakmice primio “brdo” čestitki.

– Svi moji suigrači zaslužuju čestitke jer su ostavili srce na terenu, pogotovo mlađi koji su donedavno još igrali za juniore, poput Bubnjića i Čanađije. Stvarno svima treba skinuti kapu do poda - rekao je Delić i dodao kako se nada da igranje u ritmu nedjelja-četvrtak neće ostaviti prevelikog traga na momčadi koju već sutra očekuje teško prvenstveno gostovanje protiv Splita.

Uzvratna utakmica s Athleticom igra se u četvrtak na koprivničkom stadionu, a od jučer su u prodaji i ulaznice po cijeni od 70 kuna za nenatkriveni i 90 za natkriveni dio tribine. Tko želi uživo gledati Baskijce, a usto i dobiti majicu Slavena, morat će požuriti jer je u samo dva sata jučer nestalo već nekoliko stotina ulaznica.

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dixie
21:00 03.08.2012.

Ovi dečki su stvarno časno izgubili. Ginuli su do zadnjeg. Ne ko ona splitska bruka. Bez ispaljenog metka.

Avatar mohito
mohito
23:11 03.08.2012.

athletico je po igri jaci od intera, a slaven je odigral veci dio tekme ravnopravno i to u gostima - ak je neko casno izgubil to je onda slaven, svaka cast za dobru prezentaciju i puno srece u uzvratu - ak ce se opet postavit onak bez komplelsa i odigrat hrabro imaju sanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije