Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zaboravimo

Debakl Capellova Albiona i nas mora upozoriti

Engleska Njemačka (1)
AFP
28.06.2010.
u 10:05

Istina će reći da su Englezi uglavnom dobri u kvalifikacijama, barem to govori statistika.

Tko s vragom tikve sadi, o glavu mu se lupaju, kaže se. Je li Capello dobio tikvu u glavu i zbog toga što su u listopadu Englezi, nakon što su izborili put u JAR, pripustili Ukrajince u dodatne kvalifikacije? Mnogi me uvjeravaju da onaj gore sve vidi. A u Dnjeporopetrovsku posli nisu bili čisti. Englezi su pod Capellom blistali samo protiv Hrvatske. Pomislili smo da je Fabio pronašao čarobnu formulu koju Englezi zapravo traže od 1966. godine. Jer devet golova (pet na Wembleyu, četiri u Maksimiru) i potpuna nemoć upravo su tako izgledali. No, ipak je to, pokazalo se u JAR-u, bila samo duda varalica. Istina će reći da su Englezi uglavnom dobri u kvalifikacijama, barem to govori statistika. Jer tada su im igrači u punoj snazi, u igračkom ritmu. A na kraju sezone, koja je u Premiershipu isrcpljujuća, izgledaju kao grogirani boksač koji spas samo traži u gongu i svojem kutu. I to im je baš prije nekoliko dana otkrio Franz Beckenbauer, a oni su ga prozvali – luđakom. Mogli bi imati minimum pristojnosti i napisati "Sorry, Kaiser".

Slavena Bilića, ako bismo gledali kroz prizmu engleskog neuspjeha, mora zabrinuti što smo primili devet golova. Dobro, istina je uvijek negdje u sredini, između naše dvije pobjede i poraza s Englezima. Ali i veliko upozorenje uoči nove runde kvalifikacija. Grci su pali na tjeme, ali ni mi u ovom trenutku ne izgledamo – bajno. Zapravo ćemo tek vidjeti gdje smo.

Komentara 17

MI
mitar
10:46 28.06.2010.

Za one visoke poraze od Engleske krivci su iskljucivo vasi novinari koji su izmijavali Engleze.

UN
unbekant
10:29 28.06.2010.

jad i bjeda,od djecice,koji su dosli iz zemlje,koja se smatra \"majkom\"fudbala.

DU
Deleted user
13:32 28.06.2010.

Ispadanje engleza , srba i slovenaca ispunilo me je silnim zadovoljstvom a pogotovo kad su engleski smradovi ispali . Nije im bilo dosta da su nam uvalili 9 golova u dvije utakmice nego su još išli pustiti Ukrajini i time samo potvrdili svoj mentalitet , karakter i nepoštenje . Sad im se sve vratilo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije