Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IO HNS-a

Davor Šuker: Nastavit ćemo tamo gdje je Vlatko Marković stao

hns (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
15.05.2012.
u 13:47

- Izborna skupština HNS-a održat će se u prvom ili drugom tjednu srpnja - kaže bivši vatreni.

Završila je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, a zaključke s nje javnosti je predočio budući predsjednik HNS-a Davor Šuker.

– Najprije želim zahvaliti Vlatku Markoviću što je ovaj IO prošao u izvrsnom ozračju. Mislim da ćemo nastaviti stazama koje je dosadašnja garnitura čelnih ljudi u savezu utabala. Reprezentacija je već godina u prvih 10 na svijetu i to dovoljno govori o radu HNS-a – tradicionalno uopćeno govorio je Šuker.

A onda je nešto konkretniji bio po pitanju Izborne skupštine.

– Izborna skupština HNS-a održat će se u prvom ili drugom tjednu srpnja i želim zahvaliti svim županijskim savezima koji su mi dali potporu. To je najvažnije, oni su ti koji biraju novog predsjednika. A na kraju ćemo sve vidjeti na samoj skupštini – izrecitirao je Šuker okupljenim novinarima i po običaju odjurio.

Šuker nije želio govoriti o drugim temama, u prvom redu o novom izborniku Štimcu.

Komentara 57

IM
immortella
13:53 15.05.2012.

krasnog li obećanja! druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrećemo!

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:58 15.05.2012.

Hm Joj, joj. Sve me to podsječa na neskretanje s puta bivše premijerke. \"Kud Ivo tud i ja\". Sad će biti \"kud Vlatko tud i ja\". He he, pa nečete valjda i bratka Vlatka u gajbu, nogometni neimari?

OB
-obrisani-
13:51 15.05.2012.

Marković je stao u redu u švicarskoj banci da provjeri koliko je sumnjiva novca završilo na njegovu računu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije