Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIGHTSITE.HR

Cro Cop se na Staru godinu bori u Tokiju!

mirko filipović (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
10.12.2012.
u 12:00

Cro Cop će u dvoboju prema MMA pravilima stati nasuprot Shinichija Suzukawe, bivšeg sumo borca i profesionalnog hrvača

Mirko Filipović Cro Cop na Staru godinu, 31. prosinca, nastupit će na tradicionalnom turniru japanske hrvačke promocije IGF (Inoki Genome Federadion), ekskluzivno doznaje FightSite. Cro Cop će u dvoboju prema MMA pravilima stati nasuprot Shinichija Suzukawe, bivšeg sumo borca i profesionalnog hrvača. Meč se održava u Rygoku Sumo Areni; istoj onoj dvorani u kojoj je Cro Cop prije dva mjeseca svladao Amerikanca Randyja Blakea u osmini finala K-1 Grand Prixa.

S obzirom na to da je finalni K-1 Grand Prix turnir (trebao se održati 26. prosinca u New Yorku) najprije odgođen, a ovih dana i potpuno doveden u pitanje, Cro Cop je imao dovoljno vremena potražiti neku drugu "gažu".

Više čitajte na FightSite.hr!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:11 10.12.2012.

naprijed mirko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije