Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Cro Cop protiv Nelsona u Las Vegasu

cro cop (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
13.07.2011.
u 13:29

Mirko Filipović (36) doznao je s kim će se boriti u posljednjoj borbi po aktualnom ugovoru s UFC-om. Bit će to Amerikanac Roy Nelson, na UFC-ovoj priredbi koja će se održati 29. listopada u Las Vegasu, u hotelu Mandalay Bay

Mirko Filipović (36) saznao je s kim će se boriti u posljednjoj borbi po ugovoru s UFC-om. Bit će to Amerikanac Roy Nelson (35), na UFC-ovoj priredbi koja će se održati 29. listopada u Las Vegasu, u hotelu "Mandalay Bay". On i Cro Cop imali su tri zajednička protivnika, pri čemu je Nelson (183 cm, 120 kg) izgubio od Mira i Santosa, a pobijedio Schauba (nokautom).

Spreman za borbu

- Odličan je i vrlo neugodan borac, srčan, majstor brazilskog džiju-džicua, koji je protivnike rušio divljim i izrazito ubojitim krošeima. Ne znam hoće li protiv mene htjeti voditi borbu u parteru, no bit ću spreman na obje mogućnosti. Već sada sam u punom treningu, pa ću čak morati i smanjivati intenzitet kako se ne bih pretrenirao. Motiviran sam, želim biti spreman i počastiti svoje fanove dobrom borbom. Ljudi ga možda podcjenjuju jer ima trbušinu, no ako vas pogodi to znači "doviđenja" - tvrdi Mirko.

Zapitan na chatu na Gol.hr ima li doista ambicija boriti se i po K-1 pravilima, i to u Areni Zagreb, Cro Cop je kazao:

- Moguće je da se i to dogodi. I na taj način želio bih počastiti svoje poklonike. No, treba prvo vidjeti kako će završiti borba s Nelsonom, hoće li se stvoriti prilika za produženje ugovora, kako ću se osjećati i tako dalje...

Na pitanje što se to događa između njega i njegova dugogodišnjeg menadžera Zvonimira Lučića, Mirko nije puno rekao.

Diplomirani idiot

Demantirao je da su se posvađali i razišli. No, zato je bio izdašan u odgovoru o Chaelu Sonnenu, koji je rekao da su Mirkovi mečevi u Japanu bili namješteni.

- To je nisko i izvan svake pameti. To je besmisleno kao kada bi neki zoolog rekao da je pronašao prevaru u hranidbenom lancu i da je otkrio da se antilope zapravo hrane gepardima. Toj prolupaloj budali se ne moram opravdavati, ne čudim se niti američkim portalima, ali hrvatskima da jer su nekritički prenijeli sulude izjave diplomiranog idiota, ne običnog. Žao mi je što nema 20 kg više jer bih ga u međusobnoj borbi tako prebio da bi se umnožio u tri primjerka. Možda zaluta na ljetovanje u Hrvatskoj, pa da ga dobro ispeglam – oštar je bio Mirko Filipović.

Cro Cop je bio otvoren i kada su u pitanju nedopuštena sredstva.

- Na svim UFC-ovim priredbama provodi se dopinška kontrola, ali samo urina. Mislim da je velika većina boraca na nedopuštenim sredstvima. Koliko znam, najpopularniji je takozvani eliksir mladosti odnosno hormon rasta koji tijelo i prirodno proizvodi, pa ga je teže otkriti.

Je li i njemu sumnjiv Alistar Overeem?

- Malo budi sumnju njegov izgled. Nemoguće je održavati onakvu muskulaturu s puno aerobnih treninga kakve on koristi.

Komentara 4

BO
bomba
14:18 13.07.2011.

Ode Mirko po novu porciju batina i novu svotu novca. Ovaj današnji Mirko postoji samo da uzme nešto novca na staroj slavi. Vidi se da on i nema onu želju kao nekad da se bori i pobijedi i zato ne pratim više njegove borbe jer su bez veze. Čisti materijalizam bez htijenja volje i odvažnosti koju je imao.

AN
Andreeejjj
00:46 17.07.2011.

Chael Sonnen bi te sada pobjedio garantirano, kao što te zadnjih godina pobjedjuju čak i knokautiraju bezimeni borci bez rejtinga. Izbjegavaš borbu sa DENIS STOJNIĆEM iz Sarajeva, koji trenira u Golden Glorryu u Amsterdamu. To piše i u ex YU medijima, pa i osobno od Stojnića. Odi ti MIRKEC u penziju, bolje ti i dok je još vrjeme.

Avatar GERO2
GERO2
21:14 03.08.2011.

Po svemu sudeci izgleda da ce ga ovaj Debeljuca dokaciti i to je za mirka dovidjenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije