Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUČKAŠ REAL

Cristiano Ronaldo: Alex, hoću se vratiti kući!

'TOPSHOTS   Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the UEFA Champions League football match Real Madrid against Manchester City at the Santiago Bernabeu st
'PIERRE-PHILIPPE MARCOU'
23.12.2012.
u 12:31

Cristiano Ronaldo želi se vratiti u Manchester United u ljetnom prijelaznom roku!

Prema ekskluzivnoj priči britanskog tabloida The Sun, CR7 želi doći na Old Trafford, a tu je informaciju podijelio sa svojim prijateljima te bivšim suigračima iz Crvenih vragova.

- Želim kući! - kazao im je 27-godišnji majstor.

Problem će biti 150 milijuna eura odštete, koliko vrijedi nogometaš koji je od odlaska u Real 2009. godine postigao 169 golova u 170 utakmica.

Puste li Ronalda, pozicijom bi mogao platiti predsjednik Florentino Perez, kojeg na ljeto čeka reizbor za tu funkciju.

Zašto Ronaldo želi otići? U Manchesteru ne bi bio samo jedan od zvijezda, bio bi ključni igrač, a želi ponovo raditi s Alexom Fergusonom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije