Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Ćorluki dobre ocjene za igru protiv Barcelone

corluka
NPH/Pixsell
15.02.2012.
u 11:42

Proljetno kolo Lige prvaka na Novoj TV je dočekalo više od pola milijuna gledatelja. Utakmicu između Bayer Leverkusena i Barcelone koju je komentirao Željko Vela u utorak 14. veljače pratilo je 566.000 gledatelja.

Vedran Ćorluka dobio je solidne ocjene za jučerašnju utakmicu protiv Barcelone u Ligi prvaka.

"Bio je vrlo solidan u probojima prema naprijed, a u drugom je poluvremenu namjestio Bayerov gol nakon sjajnog trka i centaršuta s desne strane. Ograničio je Adrianov utjecaj u napadu Barcelone, no mučio se kada mu je u susret išao Alexis Sanchez", napisao je engleski goal.com za igru hrvatskog reprezentativca.

Njemački Bild ocijenio je Ćorluku trojkom, uz napomenu da je bio ponajbolji u Bayeru. Višu ocjenu, dvojku, kod domaćeg sastava dobio je samo Gonzalo Castro.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
virkom
12:49 15.02.2012.

Corluka je sada u izlogu LP-a i ako Spursi od nove sezone dobiju novog trenera, vrlo je lako moguce da dosta igraca ode, a tako i Corluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije