Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMEC OTKRIO

Ćorluka na pregled u Finsku pa pod nož

Vedran Ćorluka (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
13.09.2012.
u 07:51

– Očito je da pri naporu dolazi do bolnog sraza tetive i petne kosti. Ovisno o promjenama koje su nastale vidjet će se je li potrebno čišćenje i tetive i kosti – kaže Nemec

Kronična ozljeda hvatišta pete lijeve noge Vedrana Ćorluku izbacila je iz sastava za utakmicu s Belgijom. Još kad je igrao u Dinamu, Ćorluku je mučila ta Ahilova tetiva, ozljedu, eto, vuče već pet godina i svaki je put ista priča, svaki se put praktički u zadnji trenutak odlučuje može li Čarli igrati ili ne. Liječnik naše reprezentacije dr. Boris Nemec kaže:

– Pri većim naporima ta ga tetiva jače boli. Koliko sam informiran, Ćorluka bi trebao ići u Finsku na dijagnostički pregled k liječniku koji se bavi isključivo ozljedama Ahilove tetive. Vidjet ćemo što će pokazati taj pregled, a moje je mišljenje da bez operativnog zahvata taj problem neće biti riješen. Upitno je tek kakav će to zahvat biti. To je sad teško reći, sve će se znati nakon dijagnoze. Očito je da pri naporu dolazi do bolnog sraza tetive i petne kosti, a ovisno o promjenama kakve su nastale, vidjet će se je li potrebno čišćenje i tetive i kosti – kaže dr. Nemec.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 4

JO
jolly
12:51 13.09.2012.

Švedska, Finska, pa će proći ko Blanka.

CA
canajisraM
15:20 13.09.2012.

Povreda pete i Ahilove tetive je teska i oporavak je dug poslije operacije. Bilo bi mu 100x pametnije da kontaktira Peter Hinde iz Britanije koji bi mu tu tesku povredu mogao uz pomoc Body Electronics izlijeciti za jedan dan. Standardnaa medicina o tome ne moze ni sanjati.

KE
kentie
15:57 13.09.2012.

U nekom drugom glasilu čitamo da je došlo do otvorenih sukoba u svlačionici...kao ono Štico ozbiljno računao na Charlija a taj toliko ozlijeđen, da ne može biti teže....pa ko je tu lud, a ko blesav...jel Štico ili Charlie...logično ak si teško ozlijeđen, tad putuj kući tugujući, a na tvoje mjesto dolazi drugi...i bi tako....sva sreća da je Schifo bio tu...o drugim likovima da ne govorim...jel pedagoški ili nije da izbornik javno pred novinarima proziva lošeg igrača u tekmi protiv paprikara, al učinkovito je da se takav zamisli nad samim sobom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije