Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVA SVLAČIONICA

Čop: Bilo bi idealno da smo Barcelona, ali nismo

'18.09.2012., Zagreb, stadion u Maksimiru - Nogometna utakmica 1. kola UEFA Lige prvaka. GNK Dinamo - FC Porto. Carrasco. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
19.09.2012.
u 08:12

– Kad se sve zbroji, Porto je imao četiri šanse i zabio dva gola, mi smo imali tri prilike i nismo zabili gol – kaže Tonel

>> Ante Čačić: Ovaj poraz ne veseli, no ni ne boli

>> Tribine otužno prazne, Čačiću prvi poraz nakon 33 utakmice

Sammir nije bio razgovorljiv poslije utakmice:

– Porto je bio bolji. Igrali smo zatvorenije, ali ni to nije pomoglo. Moja igra? Nije važno, trebamo vidjeti gdje smo griješili da to više ne ponavljamo.

Bilo je mnogo pogrešaka u dodavanju, niste mogli spojiti dva napada, zašto?

– Sve ste vidjeli...

Igrali ste praktički na poziciji napadača, odgovara li vam to?

– Nikad to prije nisam igrao, ali za momčad ću sve napraviti.

Duje Čop osvrnuo se na prazne tribine:

– Bilo bi idealno da smo Barcelona, pa da imamo 100.000 ljudi na stadionu! Ali nismo... Porto je moćniji i iskusniji od nas, a kad budemo imali više dobrih trenutaka na ovako teškim utakmicama, približit ćemo se europskoj razini. Naša je taktika bila dobra, da smo ih napali, zabili bi nam pet komada!

Marcelo Brozović "zakuhao" je situaciju prije drugoga gola Porta:

– Ono što smo mi za HNL, to je Porto za nas u Ligi prvaka. Primili smo golove iz svojih pogrešaka.

Komentara 3

BA
balic
09:07 19.09.2012.

Pravo Duje ,ali vi ih niste ni pokusali napasti .... Igrati na bunker pa izgubiti sve govori o kvaliteti Dinama ,nije Porto bio ni toliko puno bolji koliko ste vi losi .... Lp nije HNL gdje imas i suca na svojoj strani...

SE
serđo
09:57 19.09.2012.

bilo bi idelno da nemate pretilog golmana, samo to treba.

VO
voditelj
11:15 19.09.2012.

Serđo potpuno si u pravu, otjerali su Lončarića iz Dinama i čovjek je sad praktično na na cesti a kvalitetniji je od ove trupine za dvije klase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije