Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet briljira

Ćiro: Za lovu bih išao pješice i na Mount Everest

Ćiro Blažević
Goran Kovačić/Pixsell
03.01.2011.
u 10:44

Gostujući u emisiji "Treće poluvrijeme“ na TV1, koju je vodio Sabahudin Topalbećirević, Ćiro Blažević istaknuo je kako je na ružan način otišao s klupe BiH

- Mene ste istjerali. Ljudima koji vode BiH nogomet zasmetale su neke pozitivne stvari. Najvatreniji navijači pisali su pismo u kojem su zahtijevali da idem. U BiH sam se potpuno predao poslu. Nisam uspio, a morao sam. To mi je najveći neuspjeh u karijeri - rekao je Ćiro.

Iako je često govorio kako je bilo problema pred prvi dvoboj dodatnih kvalifikacija s Portugalom, i ovoga puta nije htio otvoriti dušu.

- Povijest će pokazati što se događalo u Lisabonu, morate imati strpljenja - odgovorio je trener svih trenera zamolivši da se ne otvara rana zvana "Portugal" jer će mu biti neugodno.

O kineskoj avanturi imao je samo riječi hvale. Napomenuo je kako sam živi u jednom preuređenom hotelu i da se osjeća kao "kineski car“. Spomenuo je i financijsku korist od avanture u Kini.

- Ćiro Blažević za lovu ide pješice ako treba i na Mount Everest. U životu je najvažniji novac, s njim možete biti samostalni. Ja ne bih mogao biti sretan da ne mogu pomoći svoje najbliže. Kao selektor BiH imao sam plaću 5000 eura kao i moj prethodnik Kodro koji nema godina koliko ja titula - naglasio je Ćiro.

Na kraju je napomenuo da mu je naslov prvaka osvojen s Dinamom 1982. godine najvažnija titula u karijeri, a da bi kruna njegova rada trebao biti odlazak s reprezentacijom Kine na OI 2012. u Londonu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:23 03.01.2011.

ti bi za lovu i dupe dao to svi znamo

KA
karambita
15:59 03.01.2011.

Ebo vas Ciro, sto mi izbrisa komentar.....demokracija u povojima, pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije