Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUZE

Ćiro: Sramota! Mamić je zabranio da me zovu na proslavu

'sport...split...190806 Miroslav Ciro Blazevic...Split Snimio:Tino Juric'
'Tino Juric'
17.08.2012.
u 08:07

Velikog Ćire Blaževića nije bilo na Poljudu, nije dobio poziv HNS-a da bude na proslavi stotog rođendana

Ćiro se kune u djecu da ga nitko nije zvao. Nema razloga da mu ne vjerujemo, i to je velika sramota. Dok su raznorazni likovi sjedili u loži, tamo nije bilo mjesta za Ćiru. Naš najuspješniji izbornik ogorčen je, kroz suze, u jednom dahu izgovorio bujicu riječi. Krivca za nepozivanje je prepoznao.

– Svi će se sada nakon utakmice okomiti na Štimca, a ne gledaju prema pravom uzroku hrvatske nesreće. Glavni šef je Zdravko Mamić, zajedno s onim šupkom ministrom Jovanovićem, koji je dopustio da Mamić zavlada hrvatskim nogometom. Poslao je pomoćnika Skansija da sve to dopusti. Tragedija je da je Mamić postao gospodar hrvatskog nogometa, da on odlučuje tko će sjediti u loži, on kroji sve liste. Pa njegov klupski trener odlučivat će tko će igrati u mlađim selekcijama, toga nema nigdje na svijetu. Doveo je Sammira u svečanu ložu, a tamo nije bilo mjesta za mene koji sam dao sve hrvatskom nogometu, svoj sam život ostavio našem nogometu. O, Mamiću, što radiš, to je najveća sramota. Srebrić je zvao i Otta Barića, ali za mene nije bilo mjesta, jer je tako odlučio veliki šef Mamić – kazao je Ćiro.

Ipak, nije Mamić bio na travnjaku, utakmicu protiv Švicarske izgubio je Štimac.

– Samo da me nazvao, Hrvatska bi pobijedila sa 2:0, dao bih mu recept za bunkerašku igru Švicarske – kaže Ćiro.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka.

 

Ključne riječi

Komentara 44

KO
kolarjeva3
08:40 17.08.2012.

Braća Mamić su glavni !

SJ
Samo ja
09:13 17.08.2012.

pupsi pa odkud te svagdje ko gnjojiva u vinogradu

MA
maraton
08:20 17.08.2012.

Ćiro, to je tvoj Bosanac i obojici nije misto u hrvatskon nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije