Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči istre

Ćiro: Pamić me već jednom prevario, neće i drugi put

Miroslav Blažević, Ćiro (1)
Igor Kralj/Pixsell
07.12.2012.
u 09:16

– Sjajan je lik, izuzetno lijepe uspomene vežu me uz njega – kaže Ćiro o Pamiću

Zagreb će danas (16 sati) ugostiti Istru i Igora Pamića, a Ćiro Blažević priznaje da mu nije svejedno.

– Nije mi lako, ne spavam jer o ovoj mi utakmici ovisi kako će mi proći božićno-novogodišnji blagdani. Znam da će nam biti teško protiv Istre jer su odlična momčad. To je utakmica koja nam život znači. Eventualnom pobjedom bio bi ispunjen moj cilj. Čak i više. No, imamo sve informacije, razgovarao sam i sa Splitovim trenerom Zoranom Vulićem. On mi je potvrdio da je to sjajna momčad koja ima odličnog trenera – rekao je Ćiro pa objasnio:

– Igor Pamić sjajan je lik. Izuzetno lijepe uspomene vežu me uz njega. Ali već me jednom prevario, nadam se da neće i drugi put. Prvi put me prevario kao igrač. Ja ga istjeram iz momčadi jer je bio u baru. On dođe i kaže: "Šefe, nije problem u tome što ste vi mene istjerali, ali ja ostajem bez braka. Kad se čuje da ste me istjerali, moja žena neće vjerovati da u baru sa mnom nije bila nikakva mačka. Ako me istjerate, ja gubim brak". I ja ga ne istjeram, a znam da me je zaj... – kazao je Ćiro.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:05 07.12.2012.

ciriju i trapatoniju i fergusonu treba je dati najvece moguce sportsko priznanje u uefi i fifi-sa ovoliko godina jos begati po travi sve je samo ne normalno-ili kak je jedan fremd rekao fergusonu: kaj ne misljis da je dosta i da pustis svoje mjesto mladima, a ferguson odgovara: kaj si normalan a kaj da ja radim doma??????? rezem vocke i kosim travu-kaj ti je veli ferguson a tos e moze reci i za ova druga dva-bravo starkulje-bravo, inace hrvati su isli u penziju sa 50 a ciro kak da nije hrvat hehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije