Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u pobjedi

Ćiro: Nemojte reći Mamiću da mi je čestitao i Mlinarić!

'25.11.2012., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 17. kolo, NK Zagreb - Dinamo Zagreb. Trener Zagreba Miroslav Ciro Blazevic slavi prvu pobjedu.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL'
Grgur Zucko/PIXSELL
26.11.2012.
u 21:50

- 
Ako moram od nekoga izgubiti, drago mi je da sam izgubio od vas - poručio je Mamić...

Zagrebello dan nakon pobjede nad Dinamom. Ćiro Blažević sjedi u kutu klupskoga kafića, druži se s novinarima i čita SMS-čestitke.

"Bravo, velemajstore", piše mu navijač iz Turbeta, "To je veličanstveno", piše Ćiri prijatelj iz Kine... Javio mu se i sportski direktor Mes Kermana, Muhamed, HTV-ova voditeljica Tončica Čeljuska, legendarni Marko Mlinarić...

– Ne pišite o tome, Mamić će ga odmah potjerati! – rekao je Ćiro.

Da ne povjerujete, javio se i Zdravko Mamić, ali ne Ćiri, nego Zagrebovu predsjedniku Draženu Mediću.  

– Rekao mi je: "Ako već moram od nekoga izgubiti, drago mi je da sam izgubio od vas" – prenio je Medić Mamićeve riječi.  

A hoće li se predsjednik Medić isprsiti za pobjedu nad prvakom?  

– Još nije, ali bude! – uskočio je klupski glasnogovornik Zlatko Abramović, a Ćiro ga je odmah poklopio.  

– Što lažeš! Da je htio, mogao je to napraviti još sinoć! – zagrmio je "tata".  

>> Ni u trenucima najvećega slavlja nije Ćiro zaboravio gađati u omiljenu metu Dinamo, ovoga puta u Romea Jozaka, a osvrnuo se i na jednu Štimčevu rečenicu. Što je sve rekao čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u utorak <<

 

Ključne riječi

Komentara 4

TA
tariza
23:04 26.11.2012.

Vidi ti Cire sepuri se ko puran a zna dobro da je tekma PUSTENA !!!Kakav cirkus rade od HL-e .

KS
krivi_sport
23:06 26.11.2012.

daj malo pratite sport, a ne samo wannabe nogometaše, jer ovo nije slično sportu, kako oni sami, tako ni ovo dodvoravanje.

AN
Andreeejjj
22:00 26.11.2012.

Dr. nogometa IVICA OSIM: Puno reprezentacija s prostora bivše države danas imaju visoke ambicije. Koliko su one realne? "Hrvatska je primjer kako sport može pomoći državi da postane prepoznatljiva, da od toga ima direktne koristi. Mene čudi što to kodod nas ostalih političari još ne prepoznaju". Koji vam se hrvatski igrač posebno sviđa? "Darijo Srna. Puno sam pričao s njegovim trenerom, kad je vidio koliko je Srna dobar, kupio je sličnog igrača na suprotnoj strani, Rata, i oko njih izgradio igru. Na njima dvojici počiva igra cijelog Šahtara". Kako gledate na Dinamovo sramoćenje u Ligi prvaka? "Iskreno, žao mi ih je, znam da puno ulažu, ali sami su krivi. Nisu napravili ekipu, ni igru, ni igrače... Želja da budu evropski klub i da se tako ponašaju postoji, Zdravko Mamić bi to volio više od Boga".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije