Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kina posrnula u kvalifikacijama za OI

Ćiro: Strašno teško pao mi je ovaj poraz od Omana. Nada postoji, ali...

\'30.11.2010. Zagreb, Hrvatska - Miroslav Ciro Blazevic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/PIXSELL
19.06.2011.
u 14:44

Ne prođe li Oman, za Kinu završavaju kvalifikacije za London, a ako prođe, onda je čeka još duga borba

Smrknutog čela, držeći se rukom za glavu, pogleda usmjerena u nebo nad Šangajem napustio je Ćiro Blažević teren. Nije mu jučer bilo lako. Izgubio je prvu ključnu utakmicu u drugoj fazi kvalifikacija za odlazak na olimpijske igre. Još je gore to što je izgubio kod kuće, i to na "svom" stadionu, na stadionu Shanghai Shenhua, kluba koji je vodio prošle sezone.

– Ne znam što bih mogao reći nakon ove utakmice. Strašno teško mi je pao ovaj poraz, ispraznio me – tihim je glasom, neraspoložen kazao Ćiro.

Olimpijska reprezentacija Kine primila je pogodak već u četvrtoj minuti.

– Ma sami smo si zabili taj gol već u uvodu, onda su ovi iz Omana stali u bunker i nije išlo.

Već u četvrtak u Omanu je uzvratni susret.

– Uvijek postoji šansa dok si živ. Pokušat ću im nešto složiti za taj uzvrat, pokušati ih iznenaditi, ako Bog da – jedva je izgovorio Ćiro, no dojam je da ni sam baš ne vjeruje previše u svoju momčad.

Možda će uspjeti nekako "prevariti" suparnika kojeg je prije utakmice pokušao poljuljati pričama da "švercaju" igrače, da igraju stariji za reprezentaciju do 23 godine. Nije ih poljulja. Omanci su na kraju skakali, ljubili se, zajedno klečali na sredini igrališta. Ako ispadne od Omana, bit će to kraj kvalifikacija za Kinu.

Uspije li Ćiro naći formulu za uspjeh u četvrtak, onda ga čeka još dug put do Londona. Naime, onda će u jednu od tri skupine s po četiri reprezentacije. Pobjednici skupina idu na OI, drugoplasirani u novu skupinu, gdje će najbolji od te tri momčadi u London. No, Ćiru sad može mučiti samo Oman.

Komentara 4

Avatar GERO2
GERO2
18:39 19.06.2011.

To znaci Ciro popusio.

Avatar Glina74
Glina74
15:24 19.06.2011.

puca nam Kuuuuuuacdali Oman ili Kinezi gube i dali je tamo Čito, Miro ili ČO ME ILI GMNO ili GO VNO tako mi KUUUUUUUUUUaz puca

ST
Stjef
18:00 19.06.2011.

Imaš pravo. Očito imaš ozbiljnijih problema kojima se trebaš baviti nego kineskom nogometnom repkom i Ćirom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije