Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Video: Cigano nokautirao Velasqueza u prvoj minuti

Cigano
youtube.com
13.11.2011.
u 13:21

Kad je Junior dos Santos Almeida zvani Cigano u rujnu 2009. pobijedio Cro Copa mnogi su to protumačili još jednim posrtajem hrvatskog gladijatora protiv slabo poznatog borca

No, taj isti, danas 27-godišnji Brazilac, ovaj je vikend u Las Vegasu postao teškaški prvak UFC-a i to na vrlo impresivan način.

Već nakon minute borbe protiv branitelja naslova Caina Velasqueza, štićenik slavnog Minotaura je slavio. Pogodio je i srušio Velasqueza desnim krošeom, a potom ga dokrajčio na podu s 12 udaraca dovoljnih sucu da prekine borbu.

Velasquez je bio ljut na sebe zbog loše provedbe taktike. Krenuo je s low-kickovima, umjesto da nasrne na ozlijeđena suparnika s problematičnim meniskusom.

- Morao sam borbu riješiti što prije jer bi, da je potrajalo, to bila velika Cainova prednost pošto je poznat kao iznimno izdržljiv i spreman borac - kazao je pobjednik nakon dvoboja dvojice ranjenih ratnika (i Velasqueza je mučilo koljeno).

Bila je to prva UFC-ova priredba prikazana na nekoj od američkih javnih televizija (Fox) u sklopu sedmogodišnjeg ugovora o suradnji.

- Da smo ovo prikazivali na kablovskoj televiziji, po sustavu pay per view, zaradili bismo 16 milijuna USD, no s ovim smo ulagali u budućnost - objasnio je šef UFC-a Lorenzo Fertitta.

Junior dos Santos sljedeće će godine braniti svoj pojas s pobjednikom borbe između Brocka Lesnara i Alistaira Overeema.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Startrack
15:46 13.11.2011.

Osjecao sam se malo glupo jer sam dugo cekao mec a onda je on zavrsio poslje dva tri udarca. Ipak Ufc daleko vise volim pratit nego box.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije